LAKA DEVOJKA ILI ..... NE?

inspirisala me je tema Dati ili ne dati :D

DRUGARI, DRUGARICE,

zasto ZASTO ljudi misle da je laka ona koja da?
zasto je greh uzivati u sexu?
zasto mora da se ceka 5-8-12 sastanak?
zasto zena ne moze jednostavno da ''iskoristi'' muskarca za sex umesto da on ''iskoristi'' nju?
cemu takva razmisljanja: '' 'Ladno mu je dala prvo vece''
ako vec mora da se spekulise, zasto ne bude u korist zena? pa i mi jednako volimo i uzivamo u sexu? Samo je bitno kako shvatas to.... Ja sam mog sadasnjeg decka (i on je mene, uzajamno smo se) iskoriscavala za sex (koji cini 70% uspesne veze) i mic po mic, evo nas 3 godine u srecnoj vezi.. A da veza nije uspela, bio bi samo dobar sex. Lepo meni lepo njemu.

ZASTO :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Nema to veze da li je neka laka ili ne. Jer ona koja te hoce, hoce te odmah. Ona koja ne da prvo vece, nece nikad. Samo sto glupi muski talibani to ne shvataju.

Svaka koju sam jednom pitao a nije pristala, ta i nije nikad pristala. Zato ja vec godinama sa takvima ne gubim vreme. Jer ona koja je propustila svoju sansu, nece je vise nikad kod mene imati. Ako se to uopste moze zvati sansa. Mada ja to zovem, nedostatak privlacnosti.

E sad mozda postoje i one zene koje misle da ako pristane odmah da ce biti kuje, a to je opet problem sela u glavi, a sa takvom opet nemam sta traziti.

Znaci ili odmah ili nikad.:)

35d9c1e.png

DRUGARI, DRUGARICE,

zasto zena ne moze jednostavno da ''iskoristi'' muskarca za sex umesto da on ''iskoristi'' nju?
ako vec mora da se spekulise, zasto ne bude u korist zena? pa i mi jednako volimo i uzivamo u sexu? Samo je bitno kako shvatas to.... Ja sam mog sadasnjeg decka (i on je mene, uzajamno smo se) iskoriscavala za sex (koji cini 70% uspesne veze) i mic po mic, evo nas 3 godine u srecnoj vezi.. A da veza nije uspela, bio bi samo dobar sex. Lepo meni lepo njemu.

.......ma ako nemash brige oko etikete laka zenska onda ti je sve oproshteno ..............samo da ne bude prechesto i na gomili................

DRUGARI, DRUGARICE,

Mislim da je to staromodno razmišljanje, ali ipak...kad pomislim da će moja kćerka odrasti...ne da bih mislila da je laka, nego bih se plašila da će biti površna...Znači, ne bi trebala biti praksa to raditi, ali se ne treba sputavati u nekim situacijama AKO JE TO TO

Ja mislim da ovaj termin ima malo drugaciju konotaciju..kazu za neku da je laka, ako je hebe ko god hoce, samo joj pridje kaze neki kompliment i uspeva. Ne verujem da ce iko reci (osim debila) da je devojka laka zato sto je spavala sa momkom prvo drugo trece vece ili sta god.

DRUGARI, DRUGARICE,

Šta ti zapravo hoćeš? Daješ ili ne daješ? :dontunderstand:
:D

ja ostajem iza toga da veza ne treba da se zasniva na sexu jer je to samo zadovoljstvo.. sex moze da probudi odredjene strasti i privlacnost i da poboljsa vezu ali nije sve u tome...

ma jok, sad treba svi da se sexamo ne prestano.. jaooo, kakav je to osecaj.. ma da, ubrza nam se metabolizam, vristimo dahcemo.. nista drugo nije bitno samo sex, sex i sex.. nema drugih vrednosti u zivotu, najvazniji je sex!!!

sacuvaj Boze.!!!!!!!

Ja mislim da ovaj termin ima malo drugaciju konotaciju..kazu za neku da je laka, ako je hebe ko god hoce, samo joj pridje kaze neki kompliment i uspeva. Ne verujem da ce iko reci (osim debila) da je devojka laka zato sto je spavala sa momkom prvo drugo trece vece ili sta god.

Znas, prvo sam i ja mislio tako. Maksimalan sam frajer, lozim ribe samo tako. ALi nekad se zapadne i nekoliko njih koje ne zure sa tim i ne daju povoda da ih izjebes. Ono, lagano. Pa onda cujem istu pricu od drugova i drugih ljudi.
Sta zakljucimo? Imas fufara i imas ove ostale. Biraj.

Back