Лајчак одлази из БиХ ?

• Začetnik teme Začetnik teme scot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jevrejska posla :D

VistaEmoticonsOnePreview.jpg

Srećan mu put i daleko lepa kuća.Verno je služio Amerima.

Lajcak je posve bio realan i nije naglo nastuao kao recimo onaj idiot Esdaun . Gledao sam nekoliko intervjua u kojima je isticao znacaj dogovora i da se pravna osnova po kojoj je konstituisana Bih ne sme zaobilaziti . Poslednji dogovor u Odzacima je ipak nesto , a zaobidjen je i retard Silajdzic , sto je jako dobro .

Lajcak je posve bio realan i nije naglo nastuao kao recimo onaj idiot Esdaun . Gledao sam nekoliko intervjua u kojima je isticao znacaj dogovora i da se pravna osnova po kojoj je konstituisana Bih ne sme zaobilaziti . Poslednji dogovor u Odzacima je ipak nesto , a zaobidjen je i retard Silajdzic , sto je jako dobro .
Kojih dogovora?Muslimani neće ništa da se dogovaraju a on ih nikad nije naterao na kompromis.Srećan mu put,nije ništa uradio za Srbe.

И само да додам...

- PREDSTAVNICI političkih opcija iz Bosne i Hercegovine, koji su osudili premijera Republike Srpske Milorada Dodika zbog pisma podrške predsedniku Izraela Šimonu Perezu, na taj način samo žele da pokupe sitne političke poene - kaže za „Novosti“ predstavnik RS u Izraelu Arije Livne, koji je i izaslanik Svetskog jevrejskog kongresa za zemlje bivše Jugoslavije.
On i nastavlja u istom tonu:
- Pitam se zašto niko od političara iz Federacije BiH nije reagovao kada su u Tel Avivu ili Jerusalimu u bombaškim napadima Palestinaca ubijana jevrejska deca i starci. Tada niko u Sarajevu nije izlazio na ulice i protestovao.
Livne ističe da je veoma razočaran postupkom Socijalističke demokratske partije, na čelu sa Zlatkom Lagumdžijom, koja je na sva zvona osudila dešavanja.
- Izrael je prijatelj i RS i BiH i to želi da ostane. Ali političari poput Lagumdžije žele to prijateljstvo da unište.
Prema njegovim rečima, za poslednje izraelsko-palestinske sukobe krive su obe strane, a veliki problem je i ekstremizam određenih krugova.
- Islam nikada neće pristati na postojanje Izraela i to je još jedan veliki problem. Mnogi pokušavaju da nametnu mišljenje svetu da će Barak Obama uticati na odnose Palestinaca i Izraelaca, ali ja sam uveren da se to neće dogoditi i da se američka politika prema Izraelu neće promeniti.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=130&status=jedna&vest=136329

Back