Lajanje na zvezde :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:a znas li ti kad je lajanje snimljen..sedi 1

Ne govorim o vremenu kad je film snimljen nego o vremenu o kojem se govori u filmu! Saberi se malo pre nego pocnes izigravati mangupa! Pisala sam o tome da trinaestogodisnjaci danas malo znaju o vremenu iz npr. " Balkanskog spijuna" i da verovatno vecina nije cula za UDBU ili Goli Otok pa zbog toga im je mnogo blizi,lepsi i smesniji film "Lajanje na zvezde".

Tema u "Lajanju" je univerzalna i nije politicka kao kod ostalih nabrojanih filmova (osim Maratonaca) i to je velika razlika. Prijateljstvo,ljubav i djacko doba uvek imaju iste vrednosti.Neki filmovi su pravljeni za sva vremena. Nisi u pravu i zasto moras da se raspravljas do besmisla.

Tema u "Lajanju" je univerzalna i nije politicka kao kod ostalih nabrojanih filmova (osim Maratonaca) i to je velika razlika. Prijateljstvo,ljubav i djacko doba uvek imaju iste vrednosti.Neki filmovi su pravljeni za sva vremena. Nisi u pravu i zasto moras da se raspravljas do besmisla.

Nisam u pravu za sta?ti se hvatas za moje primere..ajde da pomenemo druge filmove posto su svi domaci komedije i ima tematike koja je bliza tom uzrastu..necu ulaziti u glavne glumce kojih nema nigde.

Ej ja volim Balkanskog shpijuna , i shvatam film
Evo mojeg shvatanja
Ja mislim da je Ilija umislio da ga prate jer se boji odlaska na goli otok , jer je u to vreme mogla i koleginjica sa posla da te otkuca policiji samo zato shto volish Staljina
Nije to, nije čak ni blizu.
Da ne ispadne da se pravim pametan - pisao sam temu o tome na maturskom iz srpskog na šest strana i dobio 5. Prvo što u to vreme kada se odvija radnja filma Goli otok više nije radio. Da bi shvatio film, moraš prvo da proučiš istoriju Jugoslavije u periodu '44-'53.

Ćudno doba svakako.Očekivalo se čak i da SSSR izvrši invaziju.A samo tri godine pre toga,Crvena Armija oslobađa Beograd.Pa sad ti ljudima objasni - zašto više Staljin ne valja?Iako je reći ne Staljinu bila ispravno,metode Golog otoka nisu.Činjenica da cilj koji se postiže nasiljem,evenutalno postaje poraz - Ilija Čvorović se,i posle tri godine na Golom otoku i dalje ne odriče Staljina...

Nisam u pravu za sta?ti se hvatas za moje primere..ajde da pomenemo druge filmove posto su svi domaci komedije i ima tematike koja je bliza tom uzrastu..necu ulaziti u glavne glumce kojih nema nigde.

Evo u pravu si, film je sama nula. Drago mi da si dosao ovde da tu cinjenicu objasnis ovima od13 do 18, bez tebe ne bi znali sta je lepo a sta ne.I necu da pominjem druge filmove, tema je ovaj jedan i o njemu treba da se govori. Ima pdf "film" pa vi strucni filmski kriticari prosetajte do tamo a pustitie ovde mlade da uzivaju u bezazlenom a retkom filmu bez velikog nasilja, izrazenih erotskih scena, psovki...Ne svidjaju se iste stvari coveku u srednjoj skoli i onome sa trideset, pedeset ili sl.

Evo u pravu si, film je sama nula. Drago mi da si dosao ovde da tu cinjenicu objasnis ovima od13 do 18, bez tebe ne bi znali sta je lepo a sta ne.I necu da pominjem druge filmove, tema je ovaj jedan i o njemu treba da se govori. Ima pdf "film" pa vi strucni filmski kriticari prosetajte do tamo a pustitie ovde mlade da uzivaju u bezazlenom a retkom filmu bez velikog nasilja, izrazenih erotskih scena, psovki...Ne svidjaju se iste stvari coveku u srednjoj skoli i onome sa trideset, pedeset ili sl.

Ok..samo su mi bahate te povrsne nedorecene izjave..mangup..nisi u pravu..al kapiram da su ovo tinejdzeri pa tako pises:bye:

Mislim,sta reci... Andria "MI ne'smo anjeli 2"

WoZdra rojaci... PINKI "rane"

JoJ,Milunka ! ! ! sad cu da ti j***m mater... Manda

Mozda ste dobili pogresan broj,ali ste dobili onoga koga ste trazili" "balkanski spijun"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back