Strajder
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
ovu temu vracam na prvu stranu koliko da ne ponavljam moja iskustva sa Nivom i UAZ-om...pozdrav 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj kod novog zastupnika "IMPEX IB", Vojvode Stepe 318, tel. 24 65 334.tikatina:Ako neko zna malo vise da mi kaze o ovoj ladi-sevrolet,cenu,gde mogu da je nadjem(mislim na sajt i prodavnicu) cenu odlike i td.![]()
Hvala ali nisam nasao nista sto bi meni koristilo pa bih zamolio jos nekog ako zna da mi pomogne.devil83:www.ladaniva.co.yu/forum - tu imas jednu temu sa spiskom prodavnica
Maxy:Danas u taksiju taksista zapocne pricu kako ima neki mercedes mini 200 benzinac i kako bi ga jeftino prodao.![]()
E sad zanima me da li je moguce staviti taj motor u nivu?Video sam motor deluje mi ok.Inace stoji 4 god,da li to moze nesto da mu smeta?Motor mi deluje bas cisto.Pored je bio neki njegov ortak i kaze da je raspored nosaca isti kao za nivu![]()
Inace motor i menjac hoce da mi proda za 170 evrica.
E sad kakva je procedura?Zna li neko nesto vise?Inace ja bas malo znam oko motora,uopste oko automobila.
Da li bi mogao to da prepakuje neki osrednji mehanicar?
I koliko bi to otprilike kostalo....da li ima delova...
Bas puno pitam![]()
Hvala
Zagor BG:Zashto bi stavljao u Nivu mercedesov benzinac i zezao se sa prepravkama kada ekonomičniji motor od 1,6 ili 1,7 benzinac original možesh dobiti za skoro iste pare ili uraditi svoj stari motor koji se već u njoj nalazi? Da je mercedesov dizel pa da i shvatim iako je i u tu veća dara nego mera. No, da ti odgovorim. Sve se može uraditi samo je pitanje vremena i para. Pozdrav!