Zagor BG:
Da li imate u firmi UAZ terence, koliko troše, da li su benzinci ili dizeli, koliko troše, da li su skupi delovi, kakvi su za vožnju? Molio bih nešto više o tipovima UAZ-a.
ovako...trenutno ih imamo oko 120 u pogonskom stanju i svi osim jednog su benzinci, od godista '89. do '03...taj jedan dizel je nas mali eksperiment, jer smo umesto originalnog motora kome je pukao blok, stavili motor iz izlupane Zastave Rival 2.5 dizel od 75 HP, kojem nedostaje snage i obrtnog momenta, pa odradjuje lakse zadatke obilaska...
potrosnja...oni UAZ-i koji voze najzesci kop (20-30% asfalta, ostatak najtezi teren) krecu se oko 21-24 l/100km, manji deo koji recimo ima obrnuti odnos asfalta i terena ide sa 16-19 l/100km, dizel trosi 13-14l...naravno, imao sam bisere sa preko 30l, ali kada dobiju -20% na plati, potrosnja se drasticno spusti, bez ikakve intervencije na autu sto je prava tehnicka zagonetka :wink: ...radio sam na njihovom odrzavanju i eksploataciji, nabavku delova za njih ne, ali u principu nisu skupi...
za voznju van puta verovatno najzesci terenac, gde on ne moze da prodje idu samo (bar kod nas) terenski kamioni (TAM 150, Kamaz, Tatra i MB Unimog)...kao primer koliko uslovi na kopu mogu biti uzasni, reci cu ti da su juce uspeli da zaglave buldozer gusenicar :shock: ...medjutim na asfaltu jednostavno, po mom misljenju gotovo da treba izbegavati voznju, on je beskompromisni terenac...imas grube dobos kocnice na sva 4 tocka, dijagonalne gume, pri voznji od 80 km/h nema opustanja ni na pravom putu, stalno moras da vrsis korekcije volanom i da ga ispravljas, bucan je, pomalo trese (kad je nov, posle mnogo trese), neudoban, moras da pazis pri ulasku i izlasku iz auta da ne iscepas ono sto imas na sebi...jednostavno, cista radna masina, i ako ne mislis da bar 50% kilometraze predjes na livadi, bolje uzmi Nivu, jeftinija je, pouzdanija, a i manje trosi...
motori retko prelaze vise od 100,000km pre generalke, ali zbog uslova eksploatacije to i nije los rezultat, menjaci takodje, zadnji diferencijali izdrze max. 50,000km, lamele takodje, osim onih koji rade lakse poslove, onda se kod dobrih vozaca ove cifre dupliraju (na zalost dobri vozaci na UAZ-ima su kod nas retkost, jer nam svi bolji voze kamione)...toliko...pozdrav...
P.S. tipove imas na
www.uaz.ru da ja ovde ne razvlacim zvaku vise :wink: ...