G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.400 13.12.2007. u 21:54 - Labus #26 José Luis Torrente: Ma ne mozes ti ni da zamislis dokle ja mogu da idem Kliknite za proširenje... Pa kolega, revolucionarima zid ne bi ginuo.
José Luis Torrente: Ma ne mozes ti ni da zamislis dokle ja mogu da idem Kliknite za proširenje... Pa kolega, revolucionarima zid ne bi ginuo.
José Luis Torrente Ističe se Banovan Poruka 2.477 13.12.2007. u 22:09 - Labus #27 marlon: Pa kolega, revolucionarima zid ne bi ginuo. Kliknite za proširenje... Ma to je nemastovito
G gost 304860 Buduća legenda Poruka 44.400 13.12.2007. u 22:11 - Labus #28 Kolega. Betonski, svež, i oni stoje u njemu. Tu je i kiper, a i Sava.
José Luis Torrente Ističe se Banovan Poruka 2.477 13.12.2007. u 22:58 - Labus #29 marlon: Kolega. Betonski, svež, i oni stoje u njemu. Tu je i kiper, a i Sava. Kliknite za proširenje... Ma slabo je to.Lose su ti ideje 'da znam da te ne postavljam na mesto ministra za otklanjanje djubreta.
marlon: Kolega. Betonski, svež, i oni stoje u njemu. Tu je i kiper, a i Sava. Kliknite za proširenje... Ma slabo je to.Lose su ti ideje 'da znam da te ne postavljam na mesto ministra za otklanjanje djubreta.
sevilja Iskusan Poruka 6.145 14.12.2007. u 00:00 - Labus #30 Karamazov: Ocigledno se nismo razumeli, ali to nije nista novo. Kliknite za proširenje... Mislim da sam ti rekla isto što i marlon, samo kroz praktičan primer. Ko koga nije razumeo?
Karamazov: Ocigledno se nismo razumeli, ali to nije nista novo. Kliknite za proširenje... Mislim da sam ti rekla isto što i marlon, samo kroz praktičan primer. Ko koga nije razumeo?
sevilja Iskusan Poruka 6.145 14.12.2007. u 00:02 - Labus #31 José Luis Torrente: Ma slabo je to.Lose su ti ideje 'da znam da te ne postavljam na mesto ministra za otklanjanje djubreta. Kliknite za proširenje... Ministarstvo za otklanjanje djubreta! Odlično!
José Luis Torrente: Ma slabo je to.Lose su ti ideje 'da znam da te ne postavljam na mesto ministra za otklanjanje djubreta. Kliknite za proširenje... Ministarstvo za otklanjanje djubreta! Odlično!