Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje kolega da ste pitali šta će da se desi kad Toma zasedne u fotelju.
Sta se desilo sa tim covekom?
Pobece onda Labus za London ili Paris....Sa pun kofer Evra...
Jbt. Mozda je kolega Šon Labus :shock:
Ako je kolega Šon Labus, kolega Dudlajmiga ondaK mora da je Čedica. Onako, deluje na prvu loptu da je u lošem tripu.
Sta se desilo sa tim covekom?
Stvarno misliš da je u redu?A ona Erikson priča sa njegovom ćerkom?
Ne dao im Bog da sam ja vlast.
Tako bih i ja. Ne bih imala milost.E a tek ja da sam na vlasti.Hitler bi za mene bio majka Tereza kad je u pitanju postupanje prema Labusu i slicnima
Eto kako lupate gluposti. Kakva penzija, kakvo inostranstvo, vidjam coveka svaki dan na fakultetu, predaje Osnove ekonomije, i dalje je jedan od omiljenih profesora,uvek pun amfiteatar, sasvim korektan covek- pravi gospodin, sto se tice ispitivanja i odnosa sa studentima na Pravnom fakultetu u Beogradu. Koliko znam, jedini covek koji se skoro povukao iz politike i tako ispunio svoje reci. Da je ucestvovao u nekim aferama, bilo je pominjanja njegovog imena, koliko je umesan i sta, to ne znam. Uglavnom, ima profesora koji se ne podnose organski, ali do sada nisam cuo nijednog koji nije imao reci hvale za profesora Labusa.
Tako bih i ja. Ne bih imala milost.
Karamazov, i na mom fakultetu ( medicina) ima fantastičnih predavača, ali pročitaj :http://forum.krstarica.com/threads/180437
To što je dobar predavač, ne znači i da je pošten čovek. Shvataš razliku?
Kolega, ne sumnjamo. Đavo nije uvek crn kako svi misle.