Pobece onda Labus za London ili Paris....Bolje kolega da ste pitali šta će da se desi kad Toma zasedne u fotelju.
pokro pare i otiso u zasluzenu peMziju da krcka ono sto je oteo narodu srbije.Sta se desilo sa tim covekom?
Jbt. Mozda je kolega Šon Labus :shock:Pobece onda Labus za London ili Paris....Sa pun kofer Evra...
![]()
Ma ja bi pre rekla da je Ademi Čedica...Ako je kolega Šon Labus, kolega Dudlajmiga ondaK mora da je Čedica. Onako, deluje na prvu loptu da je u lošem tripu.![]()
Uziva u ukradenom novcu kao i sve njegove kolegeSta se desilo sa tim covekom?
Ne dao im Bog da sam ja vlast.Stvarno misliš da je u redu?A ona Erikson priča sa njegovom ćerkom?
E a tek ja da sam na vlasti.Hitler bi za mene bio majka Tereza kad je u pitanju postupanje prema Labusu i slicnimaNe dao im Bog da sam ja vlast.
Tako bih i ja. Ne bih imala milost.E a tek ja da sam na vlasti.Hitler bi za mene bio majka Tereza kad je u pitanju postupanje prema Labusu i slicnima
Kolega, ne sumnjamo. Đavo nije uvek crn kako svi misle.Eto kako lupate gluposti. Kakva penzija, kakvo inostranstvo, vidjam coveka svaki dan na fakultetu, predaje Osnove ekonomije, i dalje je jedan od omiljenih profesora,uvek pun amfiteatar, sasvim korektan covek- pravi gospodin, sto se tice ispitivanja i odnosa sa studentima na Pravnom fakultetu u Beogradu. Koliko znam, jedini covek koji se skoro povukao iz politike i tako ispunio svoje reci. Da je ucestvovao u nekim aferama, bilo je pominjanja njegovog imena, koliko je umesan i sta, to ne znam. Uglavnom, ima profesora koji se ne podnose organski, ali do sada nisam cuo nijednog koji nije imao reci hvale za profesora Labusa.
Ma ne mozes ti ni da zamislis dokle ja mogu da idemTako bih i ja. Ne bih imala milost.![]()
Ocigledno se nismo razumeli, ali to nije nista novo.Karamazov, i na mom fakultetu ( medicina) ima fantastičnih predavača, ali pročitaj :http://forum.krstarica.com/threads/180437
To što je dobar predavač, ne znači i da je pošten čovek. Shvataš razliku?
Tako je. 8-)Kolega, ne sumnjamo. Đavo nije uvek crn kako svi misle.