Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bas podseca ili...?

Prilozi

• DSC00022.jpg
    DSC00022.jpg
    28,6 KB · Pregleda: 28
  • DSC00023.jpg
    DSC00023.jpg
    44,6 KB · Pregleda: 28
Evo mene opet...Moj Hektor ima 11 meseci sada a vi ste rekli da oni rastu do 11 meseci,ali on mi se cini jos uvek mali tako da bih vas pitala da li je ova njegova velicina dovoljna za taj uzrast i da li ce on jos rasti iako ima vec 11 meseci? Hvala vam unapred...:)

Prilozi

• DSC05865.jpg
    DSC05865.jpg
    20,2 KB · Pregleda: 33
Cao svima.Vidim da se super slazete i odlucila sam da vam se pridruzim.Imam zenku labradora staru 5 meseci. Zove se Bea.Setam je svakog dana i naravno i jutros sam je prosetala.Ona je bila na povocu i isla je uz nogu.Slusala me je i nije vukla.Cula sam da ide neka bicikla iza nas i pomerila sam se u stranu zajedno sa Beom.Prolazio je neki mali Rom i sutnuo je.Ona je samo zacvilela i pomerila se u stranu.E,sad hocu da vas pitam kako da je naucim da se okrene i da laje na takve ljude koji je udare.Ne zelim da bude agresivna niti ista slicno nego da zna da se sama odbrani.Da li da je ucim komandu napadni?

Xexe,moze:hahaha:.Imam jos jedno pitanje.Moja Bea,malo hoda,pa legne.Nema problema sa ustajanjem kao ni sa hodanjem.Da li je to normalno,da ona mnogo vise lezi nego sto hoda?Ima li to veze sa displazijom ili je samo lenja?I da,niko od njenih predaka nije imao displaziju.

hehehe super slikica, pridruzujem se cestitkama!

Nina za prvo pitanje, poslusaj begolia :), to ti je najbolja varijanta ! :)

a za drugo bih ti rekla ako se umara cesto mozda joj ne prijaju duge setnje jos uvek jer ipak je jos mala. bolje je vodi na plivanje nego u duge setnje, to joj je sad mnogo zdravije u fazi rasta i razvoja, zglobovi, kosti i misici se bez napora i zdravo razvijaju plivanjem.
I stavi nam koju slicicu da vidimo tu curicu :)

Back