Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ćaos, narode, evo i nas. :)
Bila do Sd-a, Obi lepo izgleda, to je sve u redu, mada mi i dalje nedostaje...

Ove slike izdaleka i nisu baš nekog kvaliteta, sorry!

Krupan plan :P :

f_O1m_fea467f.jpg

Igranje u snegu:

f_O2m_e9ef3a9.jpg

f_O3m_1dbab6b.jpg

Spavanje u toplom krevetu :) :

f_O4m_df7a030.jpg

alf mi se dopada ima lepu glavu a pitanje za danu od kojih je pasa ova cokolada i da li imate neku njegovu sliku u stavu pozz

E, kad otvoriš ovaj podforum, grupa VIII, pored svake teme imaš broj postova, klikneš na taj broj i izađe ti novi prozor sa imenima korisnika koji su pisali na ovoj temi i njihov broj postova na istoj. Klikneš na broj postova od korisnika i dobiješ sve postove koje je taj korisnik ovde pisao. I tako nađeš moje postove, pogledaš sve Obijeve slike, a imaš i u mom profilu album, a ovde na temi ima i njegov rodovnik.
Slab mi je net, ne mogu da aploadujem rodovnik ponovo, a nemam sliku u stavu, jer moj Obi to ne zna, on je samo moj ludi ljubimac, nisam ga mnogo dresirala tim stvarima stav i to. :)

Astorela, mogu zamisliti kako ce bebe biti lepe za 20 -tak dana ! Male bucmaste pahulje !

Mi smo Alfa nabavili pre godinu dana iz odgajivacnice "Koneida" Nenada Kojica i ne mozemo da zamislimo kako smo ranije ziveli bez njega. Postao je maskota celog naselja, svi ga obozavaju. Kad krenemo u setnju na svakom uglu nas neko zaustavi da ga pomazi. Danas je ludovao na snegu. Alfu trku,kao gremli: //img18.imageshack.us/my.php?image=gremliey8.png]
gremliey8.th.png
[/URL]

Evo nas u stavu:
URL=http:

Hvala maragogipe ! Nadam se da ce imati glavu na oca (Amadeusa) !

:klap:E baš ti je pas LUDDDDDD ! Stvarno su na snegu kao bombonke ! Koliko ono je njemu sada ? Baš lepo izgleda, krzno mu je super - da li živi napolju ili u stanu ? A imate i snega za izvoz !:lol:

snega smo imali nesto malo. DA DOCARAM:ok: Inace je moj prijatelj napunio pre mesec dana dve godine.A sto se tice njegovog boravka tu nemogu konkretno da odgovorim, i u stanu i u kuci i u dvoristu. U prevodu,preko dana je napolje a preko noci unutra.

Prilozi

• Image032.jpg
    Image032.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 9
  • Image050.jpg
    Image050.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 12

Back