Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Super su svi! :))))

Ja samo da se javim, Obi je dobro, uzeo ga je sad drug na par dana, pa malo aktivnije šetaju... :)
Meh, šta ga znam, žao mi ga je, jeste njemu tamo ok, u kući je, a ima i dvorište, ali tata je star, ne može da ga šeta, pa Obi se sad i ne viđa sa drugim psima, ali dobro, kao što rekoh, drug ga je uzeo pod svoje... :)

08feb27-valpar7v-ute1-1.jpg

Poz.. svima ,nije me bilo par meseci ,ali sam pokusavala da citam sve postove .moja Tara ima sada 6 meseci i 23 kg.Ludja je nego pre ,svasta je naucila.Evo i nekoliko novih slicica

Prilozi

• Picture 160.jpg
    Picture 160.jpg
    53,7 KB · Pregleda: 18
  • Picture 159.jpg
    Picture 159.jpg
    54,1 KB · Pregleda: 19
Hvala Luth...,trudimo se da joj sve bude po volji.Problem je sto smo dosta van kuce pa je ona sama i smislja svakakve gluposti.Pre neki dan je u setnji naletela na g...(ono sto smrdi) i pocela da se maze i jede.Dok smo ukapirali sta radi bilo je kasno.Sva je bila umazane,jedva smo je ocistli.Znas li mozda kako da je odviknemo do toga.Opet je pokusala,juce,ali smo sada bili spemni da je sprecimo.Mozda bi trebalo da bude na povodcu stalno????:think:Procitala sam na nekom od postova da je neko imao taj problem,ali neznam da li i kako ga je resio.

Hvala Luth...,trudimo se da joj sve bude po volji.Problem je sto smo dosta van kuce pa je ona sama i smislja svakakve gluposti.Pre neki dan je u setnji naletela na g...(ono sto smrdi) i pocela da se maze i jede.Dok smo ukapirali sta radi bilo je kasno.Sva je bila umazane,jedva smo je ocistli.Znas li mozda kako da je odviknemo do toga.Opet je pokusala,juce,ali smo sada bili spemni da je sprecimo.Mozda bi trebalo da bude na povodcu stalno????:think:Procitala sam na nekom od postova da je neko imao taj problem,ali neznam da li i kako ga je resio.

Evo pokusao bih ja da odgovorim na ovo pitanje-moj pas kad je bio mali je jednom pojeo malu svraku koja je ispala iz gnezda sigurno par dana nego je on pronasao-tj vec se bila usmrdela..elem bitno je da znamo da STO NAMA SMRDI-PSU MIRISE-on ce uvek gledati ako naidje na nesto sto njemu mirise npr necije go..no, ili neka lesina itd.. da tu stane ,mirise,lize,proba ili da se UVALJA u to sto mu mirise-to je u njegovoj prirodi.Znaci da pas mora biti odlicno socijalizovan da kada dodje na takvo mesto prvo pogleda u Vas kako ce da reagujete ako mu vi ne kazete npr 'FUJ' ILI 'NE' i ako u Vasim ocima vidi ravnodusnost on ce iskoristiti priliku i napravice Vam nevolju hehee..zamislite kad je moj uradio ono sto sam napisao a posle pola minuta su naisle neke devojke i pocele da ga maze i usmrdele svoje ruke fuuuujjjj a iz usta mu mirisala mala smrdljiva svraka...znaci stalan rad sa psom i da zna za FUJ ILI NE
pozzz

Hvala na odgovoru maragog....Kazes da se potrudimo da ne procita ravnodusnost u nasim ocima.Veruj da nismo ravnodusni ,kad kazemo NE to zaista i mislimo,ali ona je tako svojeglava da je prosto pravi podvig sve sto uspemo da je naucimo.Prijatelj nam je doneo knjigu "Marli i ja ",ne bi li nam malo pomogao da shvatimo sa kakvim karakterom treba da se nosimo,slatko sam se nasmejala ali i zabrinula,kad sam procitala sta su u stanju da urade :eek::).Tara je blaza forma Marlija,ako si je procitao znaces o cemu pricam,ako nisi procitaj je ,mozda je i tvoj kucni ljubimac"Marli".Pozzzz

Evo i fotografija sa Dunava ! I Alf je plivao istog dana kao i Mary Jane ! I juce je malo gacao po Dunavu, koristi svaku priliku za to. Prosto poludi kad vidi vodu, ali se bojimo da ga pustimo koliko bi on hteo da pliva - jer zivi u stanu i uglavnom je u toplom !

Back