donna's_brother
Zainteresovan član
- Poruka
- 437
A kolka cena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kosta labrador retriver 400 evra
Čiji?! Nije valjda onog iz Vrnjačke Banje?! U redu za Astorove ili Ebonijeve štence...
od mnogo toga zavisi cena steneta.a ljudi ne znaju da cene labradore,jer se ne razumeju.a cene su male jer ih ima previse.ko zeli odlicnog labradora nece zaliti da da novac i dobro ce se raspitati i o zdravlju i o pedigreu.ko zeli ljubimca na prvom mestu treba da bude da je stene zdravo i da ima sve predispozicije da takvo bude i kad odraste,a izgled ce biti manje bitan pa ce manje i platiti.moje je misljenje da za labradora ni 1000 eura nije puno ma kakav on eksterijerno bio,samo da je zdrav jer su oni jedinstveni i nezamenljivi i u mom srcu ce uvek imati posebno mesto.ja prednost dajem njihovom izvanrednom temperamentu
poz za sve ljubitelje ove divne rase![]()
Joj, bas mi zao Alfa...
Nadam se da je sad dobro, ljubi ga.![]()
Sad je bolje, ali imamo dilemu oko dužine šetnji po ovom mrazu.
Alf uživa na snegu, ali ima ovih dana nekih tegoba sa stomakom i varenjem ! Da li ga prehladi od snega i lizanja ....... vrag će ga znati ! Lud je svakako.
Sinoć smo gledali film "Marli i ja" - nije baš toliko lud !
Kako se Obi navikava na Smederevo i dvorište ?
A ti na dane bez njega ?
Moram uskoro staviti neku "draslu" sliku - Alf je sad momak od 14 meseci i uskoro će godinu dana kako je sa nama.
![]()
Kako se Obi navikava na Smederevo i dvorište ?
A ti na dane bez njega ?