Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ha ha, ja ne mogu da zamislim riu da "skapira" nas nislijski ili carapanski akcenat.:)
Ona tako lep izgovor ima, prosto kad pomislim da ona izgovara nislijski toliko mi je ta ideja smesna :)
Ko nije cuo njen glas ne zna sta je propustio :)

Pazim ja inače ne pričam tako ali umem da ih "skinem", ne možeš da pretpostaviš kako verodostojno. Pola odeljenja u srednjoj mi je bilo iz "Čarapanije" a imam i familiju u Vranju i okolini, u Jagodini, Paraćinu...

Evo i nas da vas pozdravimo!
Sestomesecni totalno urbani Hektor.
DSC01381.jpg

DSC01377.jpg

DSC01371.jpg

DSC01369.jpg

DSC01366.jpg

DSC01364.jpg

Ria, sve si pomešala, BRE! Morava je 'ladna. (Sad bi valjalo da si mogla da čuješ akcenat, onaj pravi čarapanski, kao u Selo gori a baba se češlja...)

ha ha, ja ne mogu da zamislim riu da "skapira" nas nislijski ili carapanski akcenat.:)
Ona tako lep izgovor ima, prosto kad pomislim da ona izgovara nislijski toliko mi je ta ideja smesna :)
Ko nije cuo njen glas ne zna sta je propustio :)

cu da ripim ,se utepam!!!!!!
Jeli bre vas dve pa mene li ste nasle!!!!!!
E bez zaebavancije, imam pravilan izgovor zahvaljujuci amaterskom pozoristu iz ranijih dana, ali iz iztog razloga "skidam" sve akcente na ex yu prostorima, cak sta vise uvek su me zaeb.... drugari kad se vratim odnekud jer ne mogu da se ubeogradim bar jos 48 h!!!!!!!A pazi isla sam redovno kod moju baba Staniku u Vladicin Han, pa onda kod druge babe u Bosnu i onda na more u CG!!!!! Jos svratim i do NS-a kod sestre .......
Kad malo bolje razmislim , leti sam jako malo govorila po beogradski!!!!!!:dash:

ED da , Bojance a sta je to sa mojim glasom?

Pa pohvalila te, eto to je. I ja imam sličan problem, mada nikad nisam bila član amaterskog pozorišta (Dadov, pretpostavljam?) i posle nekog vremena u BL sam hvatala sebe ako razmišljam na jekavici. Iz Vranja sam se vraćala uglavnom u nepromenjenom stanju ali umem i njih da "skinem".

Uh, da ne spamujemo više, drago mi je da se Dodi sređuje guza. Jesam ti lepo rekla da je žlezda!

heheheh kad smo vec kod glasa, sta ti meni sexy glas!!!! E ljudi moji da vi samo znate kako Bokica peva, to vam je jedan od onih glasova koje nikad ne ocekujes , a kad ih cujes zanemis i najezis se!!!!!!! Savrsenstvo!!!!!!

Hehehehh kako sam pokvarena , morala sam Bojana da te malo razotkrijem.......

Lepe okice ima, topao pogled :)

Pa, pocinje da lici na ''gazdu'' hi, hi, hi.... ili bi, bese, trebalo obratno?... Svejedno, cela porodica ga pazi i mazi :D. Nisam bas neki poznavalac ove rase. Kupio sam ga, u martu, na osnovu informacija koje sam prikupio na ovom forumu - HVALA na nepromasenoj investiciji ( mozda grubo zvuci?)! Dopada mi se njihova emotivna inteligencija i razvijena empatija. I tako, da ne ureknem, Hektor je, za sada, bas takav. Postoje pravila koja je, bukvalno, poceo da uci od prvog dana kada smo ga doneli ( bio je star 3 meseca) i koja se postuju. Mozda malo smaram, ali zadivio me je i ''kupio" svojim prvim kontaktom sa porodicom i okruzenjem. Nikada jos nije usao u spavacu sobu i kuhinju ( zivimo u stanu na prvom spratu). Meni je to bilo, a i sada, neverovatno!? Stene koje smo tek doneli i koje je odmah krenulu po stanu da istrazuje je doslo do pragova '' zabranjenih '' prostorija i na samo jedno NE se okrenuo i nastavio dalje. Jos samo par puta, u danima privikavanja, se ta komanda ponovila i do dan danas nikada nije ni pokusao da udje u spavacu sobu ili kuhinju. Ostavljan je i sam - prosao je testove. Mozda su vasa iskustva ista, ne znam, pa sam bas smorio, ali jednostavno - volimo sto ga imamo!
Srdacan pozdrav :bye:

Back