Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam ideju sta bi moglo da bude, to cete morati da pitate veta. A sto olize, super-pljuvacka pasa sadrzi enzim lizozim koji ubrzava proces zarastanja. Jedini problem moze da bude sta ste mu mazali-da se ne predozira&otruje. Dakle, dok vam vet ne kaze drugacije, nemojte nicim da ga mazuckate na svoju ruku. I javite sta je bilo.

e,danas je bio na kontroli....dobio je jos jednu inekciju antibiotika.....prestajemo sa mazanjem FLOGOCIDA,jer on to lize i pored svoje kragne nalik na setelitsku antenu!navodno tako se samo siri infekcija...To sto on ima je tzv BUTTON ( dugme ) ....kontrola za dva dana ,pa ce odluciti da li ce secnuti ili nastaviti sa terapijom....on je veseo i neumorno lud....javljam novosti cim ih bude bilo......

e,danas je bio na kontroli....dobio je jos jednu inekciju antibiotika.....prestajemo sa mazanjem FLOGOCIDA,jer on to lize i pored svoje kragne nalik na setelitsku antenu!navodno tako se samo siri infekcija...To sto on ima je tzv BUTTON ( dugme ) ....kontrola za dva dana ,pa ce odluciti da li ce secnuti ili nastaviti sa terapijom....on je veseo i neumorno lud....javljam novosti cim ih bude bilo......

sooper, drago mi je zbog tebe, i alfa sto je dobro

Ide kod Olje i Bilje,oni su najbolji u NS!imaju ambulantu u Fruskogorskoj ulici....Za sve sto ti zatreba -tu su...

Novi Sad je čuven po tome da ima najbolje veterinare, ja ih znam bar 5-6 - najboljih - :D.

Po meni treba imati svog veta, ali kada su neke specifične stvari u pitanju psa treba odvesti u Državnu Veternarku stanicu ovde u NS- u, ne moraju da ga leče, samo tražiš mišljenje - kao kod specijaliste pa nastavis lečenje kod svog veta. Tu je osoblje extra, koroz njihove ruke prolazi na desetine pasa dnevno za razlikiu od nekih privatnih gde ponekad ne udje ni jedan. Iskustveno su najbolje potkovani. Još kad vide labradora... :).

Novi Sad je čuven po tome da ima najbolje veterinare, ja ih znam bar 5-6 - najboljih - :D.

Po meni treba imati svog veta, ali kada su neke specifične stvari u pitanju psa treba odvesti u Državnu Veternarku stanicu ovde u NS- u, ne moraju da ga leče, samo tražiš mišljenje - kao kod specijaliste pa nastavis lečenje kod svog veta. Tu je osoblje extra, koroz njihove ruke prolazi na desetine pasa dnevno za razlikiu od nekih privatnih gde ponekad ne udje ni jedan. Iskustveno su najbolje potkovani. Još kad vide labradora... :).

hvala,svraticu....mislis na onu drzavnu una Futoskom putu?Ili ima jos negde?

Kako da odviknem mog laba da nas stalno grize dok se igramo sa njim???
Grize nas za ruke, ne mogu da pustim decu da se igraju sa njim jer ih stalno grize!
On je jos mali ( 4 meseca ) ali nije bas ugodno. Sta da radim???

iako nemam psa, koliko sam cuo od ljudi koji imaju iskustva sa psima kazu da oni grickaju stvari dok su mali zbog toga sto im rastu zubici, i onda ih svrbi (to ti je slicno kao i kod male djece, kad sam ja bio manji sjecam se sve su mi majice bile probusene posto sam ih grizo,)
to znam posto moj drug ima nekog retrivera ja kad sam htio da ga pomazim on me je "ugrizao"(odnosno gricnuo) taj ret ima 3 mjeseca
mislim da je to razlog;)
Pozdrav!

Pozdrav svima na forumu!Imam labradora od 4,5meseca koji je kod mene 10-tak dana.Fino se adaptirao na inace brojnu porodicu i veliko dvoriste za razliku od boksa u kome je prethodno živeo.Ali,problem nastaje kada mu stavim ogrlicu i povodac.On odmah legne na zemlju i ne mrda,pokušao sam i sa hranom i igračkama da ga bar malo odobrovoljim kako bi ustao ali ništa ne pomaže.Kako da se najlakše privikne na neminovnost povoca?Primetio sam i da je jako plašljiv,što me malo brine jer mi nije tako delovao kada smo ga birali,čak je bio najaktivniji u leglu i jako veseo.

[QUOTE=Minaa011;6221321]Pozdrav,dobrodosao
]Potreban ti je eksport pedigre,pasos,pas mora biti cipovan,treba da primi vakcinu protiv besnila i onda posle 21-dana od primanje iste(mislim da je toliko dana) moze da napusti z
emlju,ovo vazi ako idete avionom,ali ako idete kolima mnogo je jednostavnije

Hvala Minaa011
Ja planiram da stene povezem kolima, mozes li da mi kazes kakva je onda procedura.Hvala!!!

Pozdrav svima na forumu!Imam labradora od 4,5meseca koji je kod mene 10-tak dana.Fino se adaptirao na inace brojnu porodicu i veliko dvoriste za razliku od boksa u kome je prethodno živeo.Ali,problem nastaje kada mu stavim ogrlicu i povodac.On odmah legne na zemlju i ne mrda,pokušao sam i sa hranom i igračkama da ga bar malo odobrovoljim kako bi ustao ali ništa ne pomaže.Kako da se najlakše privikne na neminovnost povoca?Primetio sam i da je jako plašljiv,što me malo brine jer mi nije tako delovao kada smo ga birali,čak je bio najaktivniji u leglu i jako veseo.

Mene su savetovali da mu stavim lanac i pustim ga tako da ide sa njim. Probaj to da uradis,stavi mu lanac i pusti ga fda ide sam po dvoristu,navicice se jako brzo,a onda ti je sledeci korak,da uzmes lanac u ruke,ali ga pustis da te vodi gde on hoce. I kad se potpuno navikne,onda ga vodis u svom pravcu,ali nista na silu,pokusas da ga povedes,ako nece,sacekas,ali mu ne das da te odvuce negde drugde. veruj mi,upalice,samo treba dosta strpljenja.
i to sto je plasiljiv,je verovatno samo promena sredine,nije vise medju svojima,pa je nesiguran.

Samo da javim da je nas Astor jutros opet postao tata!!! :)
Mama Lara je jutros ostenila deset prelepih zutih (belih i krem zutih) malisana. Jos uvek nemam fotografija, ali uskoro :)

tata
P3070054-1.jpg

mama
Lara1-1.jpg

Evo i mi smo konacno dobili rodovnik, nakon 4 meseca.
Znaci imam crnog laba, zenka stara 4 meseca.
Roditelji: OTAC -BROOKLYN BOY BEST BELGRADE (cokoladni)
od roditelja CEDAR HIL"S DUST STORM i EIGHT SKATE AND DOMINATE
MAJKA -ALFA (zuti lab) od roditelja TOBI i CELA OD MOJSIJA.
Nema mnogo onoga CAC i CACIB i PRM. Ustvari nema nista osim jedan pradeda
BAK koji ima CH.YU B CACT PRM 5CAC R.CAC
Jel zna neko nesto o ovima psima?
Inace sam kupio psa u Obrenovcu kod V.M.

Evo i mi smo konacno dobili rodovnik, nakon 4 meseca.
Znaci imam crnog laba, zenka stara 4 meseca.
Roditelji: OTAC -BROOKLYN BOY BEST BELGRADE (cokoladni)
od roditelja CEDAR HIL"S DUST STORM i EIGHT SKATE AND DOMINATE
MAJKA -ALFA (zuti lab) od roditelja TOBI i CELA OD MOJSIJA.
Nema mnogo onoga CAC i CACIB i PRM. Ustvari nema nista osim jedan pradeda
BAK koji ima CH.YU B CACT PRM 5CAC R.CAC
Jel zna neko nesto o ovima psima?
Inace sam kupio psa u Obrenovcu kod V.M.

dali si kupio psa od Vukojcic Milana iz Obrenovca?Ja sam prosle godine tamo kupila jednu prelepu zenkicu

Prilozi

• HPIM1362 (Small).JPG
    HPIM1362 (Small).JPG
    33,9 KB · Pregleda: 12

Back