Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo novih fotografija Astora i Bone....
P3070057-1.jpg

P3070061-1.jpg

P3060039-1.jpg

P3070054-1.jpg

lesika moras pojacati ishranu.labradori su izuzetno jaki psi.ne smeju im se poznavati rebra.sa 5 ipo meseci trebalo bi da ima oko 20-ak kg,zavisi od gradje psa...

Moja Dona uopste nije mrsa, malo je niza od muzjaka iz istog legla, ali ni oni nemaju bog zna koliko vise kg od nje i ne poznaju joj se rebra..... Ma valjda ce to sve doci na svoje, mada bila je "najsitnija" u leglu...... Jooooooj al' je swatka, skroz je crna i sva je k'o medic :D

Hvala, hvala :)
hehehehe Ria, Astora parimo samo sa lepim zenkicama, a Bona je prelepa. Proslog meseca je trebao da pari izuzetnu zenku iz Beograda, koja mi se jako dopala, ali nazalost, otac im je bio isti, pa smo odustali.

hehehehe Ria, Astora parimo samo sa lepim zenkicama, a Bona je prelepa. Proslog meseca je trebao da pari izuzetnu zenku iz Beograda, koja mi se jako dopala, ali nazalost, otac im je bio isti, pa smo odustali.

Pametno sto ste odustali, pojedine nasledne bolesti se pojavljuju po nekim cudnim mehanizmima ili u prevodu, iako su oni oboje prelepi i savrseno zdravi, ako imaju neki recesivni gen, tako su vece sanse da se ispolji kod sledece generacije. Zato kod nas veliki broj zlatnih retrivera ima displaziju kukova a cula sam i neke neverovatne price o agresivnosti kod staforda/pitova, vise nisam sigurna.

HEHEHE pa ocigledno naklanjas na taj "witchwaley" look!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nisi ti kriva sto ti se ta linija bas prilepila za srce, kome ne bi!!!!!! Evo i meni je pa sta da radim!!!!!;););););)
Izmazi zavodnika od mene !!!!!!!!! POZZ:D:D:D:D

Imamo ozbiljan problem: Alf je veceras nesto progutao - kost ili ribu ? jako tesko dise, lezi, nezainteresovan je za sve okolo, kao da ce da povrati a nista !!!!!! Vodili smo ga kod veterinara i dobio je buskopan inekciju i uput za rengen. Nije mu nista u grlu, treba da vide na snimku da nije u jednjaku. Ako je negde nize .................. Drugi veterinar nam je preko telefona rekao da misli da mu je nesto u zeludcu i da mu skuvamo slanu tursku kafu da bi povratio. Evo sad mu dajemo kafu................ Samo da sve bude u redu ! Da li je neko imao slicno iskustvo ?

Back