animal lover
Primećen član
- Poruka
- 972
bas je slatka
...ime joj bas pristaje
...koliko ima godina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas je slatka...ime joj bas pristaje
...koliko ima godina?
![]()
Kod nas je od 6 nedelja i poslednjih mesec dana je jeo 150 grama granula ( 3 puta po 50 grama granulica Profilum junior), natopljenih u vodi sa dodatkom malo mleka ili jogurta. Danas smo povecali na 200 grama dnevno. Rebra mu se bas i ne vide !
nije dovoljno da mu dajes samo mleko i hleb...kupis mu granule za stence njegovog uzrasta,dajes mu kuvanu hranu(meso,sargarepice itd.),kupis mu i vitamine u pet shopu,cafortan tablete...mora da ima raznovrsnu ishranu da bi lepo porastao i bio potpuno zdrav...Zdravo, ja sam danas kupio Labradora, pa naravno nisam upucen ...
1. LJOODI DAJTE NEKO IME ! ! ! ja ga za sad zovem Toto kultivatorsuper ime
2.Ako frkne i okrene se da gricka rep jel to znaci da ima buve ?
3.Posto ima samo 3 mesec, da li bi smeo da se kupa (cuo sam da se samo brisu ovlazenim peskirom, ali evo i vas pitam)
4. Ja mu dajem da jede mleko i 'leb, ali on samo popije mleko, vodu ni da pipne, a dam mu i zivo jaje, to je super za dlaku, pa ako moze jos nesto -kazite ...
I to je to, samo da kazem, ako neko oce da kupi keruizaberite labradora, bas su kraljevi, mloogo su poslusni, ako im jednom kazete ne, oni prestanu to da rade, ako mu u jednu sobu ne date da ide, on nece-ako naravni nije pozvan ...
Ne ujeda, cak i golica njegov ujed ...
Inace sluzi za slepce ( vodi ih )
PISA MI U STANU, KAKO DA GA NAUCIM DA SORA NAPOLJU, evo bas malopre je dobio novinama u glavu, ima da nauci, milm ili silom ( kako sam opak)
aj ljudi svarno pomagajte ...