Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj gospodin trazi zenkicu za parenje pa ako je neko zainteresovan neka se javi na pp za vise infornacija.

Prilozi

• Rodjendan i golubac 097trhthfr.jpg
    Rodjendan i golubac 097trhthfr.jpg
    22,7 KB · Pregleda: 16
Evo ovako ima 3god ocenjen je 5icom naravno,prilicno je krupan mislim da je cak na gornjoj granici visine Evo sad cu neke slike jos da stavim. Zove se Aron. Uzecu i rodovnik pa cu da prepisem roditelje babe debe i ostalo:)

Imam štene labradora staro 3,5 meseca - živi u stanu. Primetila sam da poslednjih dana liže zidove i jede malter. Da li je to znak da mu u ishrani nešto nedostaje ? Jede sa oduševljenjem granule (samo granule i ponekad multivitamin ujutru i uveće) Čitala sam skoro sve dosadašnje razgovore na forumu i nisam primetila da je neko imao sličan problem. Molim iskusnije da mi daju savet !

Могуће да мења зубе па би могли да му повећате калцијум и фосфор ...Дејте му неку коску да чешка зубе а истовремено и да се забави. Таква ја искуства имам... Позз

Malopre su mi u prodavnici hrane za ljubimce devojke rekle da mi je pas MRŠAV i da mu treba više hrane !!!!!!!! Kako znati kad je pas [COLOR="Black[COLOR="Red"]"]mršav ?[/[/COLOR]COLOR] Mi smo svi mislili da je taman ili buca. Sličice Alfa svakako slede dok ukapiram kako se prenose !

Дефинитивно му треба калцијум чим једе малтер. Псу не смеју да се виде ребра и кичма, знак је да је мршав, нити да му, кад му ухватите кожу осети под руком сало, значи, требало би отприлике да процените да ли је добре килаже. Количина гранула варира од узраста пса, као и од тога колике су му потребе и колико му је кретање, да ли има бржи или слабији метаболизам, стога морате сами проценити.

Kod nas je od 6 nedelja i poslednjih mesec dana je jeo 150 grama granula ( 3 puta po 50 grama granulica Profilum junior), natopljenih u vodi sa dodatkom malo mleka ili jogurta. Danas smo povecali na 200 grama dnevno. Rebra mu se bas i ne vide !

Kod nas je od 6 nedelja i poslednjih mesec dana je jeo 150 grama granula ( 3 puta po 50 grama granulica Profilum junior), natopljenih u vodi sa dodatkom malo mleka ili jogurta. Danas smo povecali na 200 grama dnevno. Rebra mu se bas i ne vide !

Oni koji poznaju rasu dosta vise od mene kazu da lab sa 3,5 meseca treba da ima oko 14-15 kg, pa na osnovu toga gledaj u tablici proizvodjača hrane po tim podacima, i das mu 20grama vise ;), izduvace on to sve.

Ja sam mom Garonji davao jednu šolju jogurta uz vecernji obrok sve do 9-tog meseca.

Zdravo, ja sam danas kupio Labradora, pa naravno nisam upucen ...
1. LJOODI DAJTE NEKO IME ! ! ! ja ga za sad zovem Toto kultivator ;) super ime
2.Ako frkne i okrene se da gricka rep jel to znaci da ima buve ?
3.Posto ima samo 3 mesec, da li bi smeo da se kupa (cuo sam da se samo brisu ovlazenim peskirom, ali evo i vas pitam)
4. Ja mu dajem da jede mleko i 'leb, ali on samo popije mleko, vodu ni da pipne, a dam mu i zivo jaje, to je super za dlaku, pa ako moze jos nesto -kazite ...

I to je to, samo da kazem, ako neko oce da kupi keru :lol: izaberite labradora, bas su kraljevi, mloogo su poslusni, ako im jednom kazete ne, oni prestanu to da rade, ako mu u jednu sobu ne date da ide, on nece-ako naravni nije pozvan ...
Ne ujeda, cak i golica njegov ujed ...
Inace sluzi za slepce ( vodi ih )

Zdravo, ja sam danas kupio Labradora, pa naravno nisam upucen ...
1. LJOODI DAJTE NEKO IME ! ! ! ja ga za sad zovem Toto kultivator ;) super ime
2.Ako frkne i okrene se da gricka rep jel to znaci da ima buve ?
3.Posto ima samo 3 mesec, da li bi smeo da se kupa (cuo sam da se samo brisu ovlazenim peskirom, ali evo i vas pitam)
4. Ja mu dajem da jede mleko i 'leb, ali on samo popije mleko, vodu ni da pipne, a dam mu i zivo jaje, to je super za dlaku, pa ako moze jos nesto -kazite ...

I to je to, samo da kazem, ako neko oce da kupi keru :lol: izaberite labradora, bas su kraljevi, mloogo su poslusni, ako im jednom kazete ne, oni prestanu to da rade, ako mu u jednu sobu ne date da ide, on nece-ako naravni nije pozvan ...
Ne ujeda, cak i golica njegov ujed ...
Inace sluzi za slepce ( vodi ih )
nije dovoljno da mu dajes samo mleko i hleb...kupis mu granule za stence njegovog uzrasta,dajes mu kuvanu hranu(meso,sargarepice itd.),kupis mu i vitamine u pet shopu,cafortan tablete...mora da ima raznovrsnu ishranu da bi lepo porastao i bio potpuno zdrav...
ime? ja svog htedoh da nazovem BONSEK,nemam pojma zasto,nikad nisam cula da se neki pas tako zove. Al sta fali i TOTO,samo izbaci onaj ddrugi deo:D:D:D

Back