dragojIo
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam crnog labradora starog 2 meseca.Doneo sam ga kuci kad je imao mesec dana.Ljudi uzeo sam stene1 labradora,zuto,staro mesec i 15 dana,rekli si mi da ga ne vadim iz kutije dok ne primi revakcinu i da ga hranim uglavnom mlekom u kombinaciji sa bananom,pirincem,hlebom>Ali me interesuje koje vitamnine da mu dajem?
Hvala Ria.Ma znam da je ok, ali vec sam promenio 4 proizvodjaca (Pedigree, Pro Plan, Bono, Happy Dog) i sa svakim je drugacije, a na pakovanju ne pise nista jer oni u pet shopu to sami pakuju u neke kese sa pijace:-x Na onom originalnom pakovanju od 15 kg@Bea labrador Ma da, samo teraj!!!!!!! Svaka hrana nabubri!!!!!! Nadjes tabelu na pakovanju hrane, pronadjes na tabeli koliko malena treba da klopa, tu cifru podelis na tri dela i dajes joj da jede kad nabubri!!!! Eto toliko !!!
I ne brini nece eksplodirati!!!!!
Hvala Ria.Ma znam da je ok, ali vec sam promenio 4 proizvodjaca (Pedigree, Pro Plan, Bono, Happy Dog) i sa svakim je drugacije, a na pakovanju ne pise nista jer oni u pet shopu to sami pakuju u neke kese sa pijace:-x Na onom originalnom pakovanju od 15 kg
pise 200g. dnevno. Ja nju hranim 4 puta dnevno pa mi se to cini malo jer Bea hoce jos
![]()
HEHEHEE!!!!!! Pa prijatelju imas labradora!!!!!!Jel znas da je najteza komanda za nauciti ove nase prasice "fuj"!!!!! To su masine za unistavanje svega sto im se ucini jestivim!!!!! Jedna stvar sigurna kod ove rase je da uvek hoce jos!!!!!!!
Cao svima.
Ja sam nova ovdje.![]()
Da li je labrador za bastu? I moze li zimi biti vani?
Mnogi mi govore da cu napraviti gresku ako ga kupim i ostavim vani![]()
hvala na odgovorima![]()
HEHEHEE!!!!!! Pa prijatelju imas labradora!!!!!!Jel znas da je najteza komanda za nauciti ove nase prasice "fuj"!!!!!
He he...Bas su prasici.![]()
Jel ti imas crnog ili zutog laba?
Evo malko novih slickica....
Elem za novaka zmo napunili 5 meseci, a sutradan isli na sankanje sa dugarima
( ima i video o tome)Praznici prosli opushteno ..........
![]()
![]()