Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao, meni podjose suze od onog videa sa prethodne strane... Nedostaje mi Obi... :(

Kupila sam mu kucicu, kad se vratim, selim se u kucu pa ce Obi biti u dvoristu i bice mu mnogo bolje nego do sada, a planiram kroz neko vreme jos jednog psa da uzmem! :)

A za to testiranje hrane-samo trach ili?

Mimi je u pravu, Pedigree je jedna od najlosijih hrana. Ja sam mnogo toga probala na svojim psima i Happy dog je hrana koja mojim psima odgovara, a i cena joj je pristupacna.
Mleko nema potrebe da dajes stenetu jer nema nikakvog efekta, samo mu moze izazvati dijareju. Calfortan je preparat koji je dovoljan za njegov razvoj. Nema istrcavanja do 12 meseci, plivanje moze uvek i uzivaj u periodu dok je stene, videces kako sve brzo prodje:)

A za to testiranje hrane-samo trach ili?

Probala sam da iskopiram link ali mi nesto ne ide. Idi na temu Prava zivotinja, na 3. stranu i klikni na onaj link koji je postavila Alal. Mozda tu nadjes bar neku listu kompanija koje testiraju/ne testiraju svoje proizvode na zivotinjama. Nacices i Hills i Eukanubu. Kad udjes na sajt, kliknes tamo gde pise Eksperimenti.

Cafortan se ne preporucuje stenadima ispod 6 mjeseci!
Dobra hrana za stenad kao npr Hapy Dog Purina ili slicno imaju pravilno izbalansirane minerale i ako stene nema neki poremecaj nebi trebalo da mu se davaju iz pocetka nikakve tablete!
Mozda Vigantol(d3 vitamin)par kapi na dan.

Mimi je u pravu, Pedigree je jedna od najlosijih hrana. Ja sam mnogo toga probala na svojim psima i Happy dog je hrana koja mojim psima odgovara, a i cena joj je pristupacna.
Mleko nema potrebe da dajes stenetu jer nema nikakvog efekta, samo mu moze izazvati dijareju. Calfortan je preparat koji je dovoljan za njegov razvoj. Nema istrcavanja do 12 meseci, plivanje moze uvek i uzivaj u periodu dok je stene, videces kako sve brzo prodje:)
Menjam hranu jos danas!Preporucili su mi propac (kazu americka hrana) :???: ???
Ali probacu prvo Happy dog.

Evo, konacno dobih najnoviju sliku Obija... :)

2000850443970757720_rs.jpg

Ne znam sta mu je ovo po stomaku, sigurno se malo isprljao, hehe... :P

Bas lepo raste Obika!!! Bas je lepotan! :)
Mimi, u nasoj zemlji nema mnogo pasa koji nose cokoladni gen, a da bi se dobilo coko stene i tata i mama moraju da nose cokoladni gen.
I da ne budu oba roditelja zuta ;)
od dva zuta psa moze se dobiti samo zuto stene,
a od dva cokoladna samo coko ili i zuto stene ali nikada crno.
Od crnih roditelja mozemo dobiti sve tri boje.
Mi smo u 2 legla imali sve tri boje, mama i tata su bili crni :)

Jao, kul. :) Bash me zanima, da li psi znaju da je to bebche nesto sto je malo, prema cemu treba biti pazljiv, voditi racuna i to? Sigurno imaju neke takve informacije na osnovu bebeceg mirisa... :) Pa, pogledaj samo Wettin pogled... :)

Cafortan se ne preporucuje stenadima ispod 6 mjeseci!
Dobra hrana za stenad kao npr Hapy Dog Purina ili slicno imaju pravilno izbalansirane minerale i ako stene nema neki poremecaj nebi trebalo da mu se davaju iz pocetka nikakve tablete!
Mozda Vigantol(d3 vitamin)par kapi na dan.
Za Cafortan sam i ja cuo da nije dobro davati stenetu do 3 meseca.
Ali ne znam sta moze da mu smeta??? Kad da mu dajem???Sad mu je najpotrebnije.
Vidis sta kazu Astorela i mimi..(i ja se slazem)
A sto se tice hrane, kupio sam Purinu.Nisam nasao Happy dog.
Samo ne svidja mi se to sto oni u pet shopu sami pakuju hranu (ono po 1 kg.)
A kad sam hteo da kupim celi dzak od 15 kg, oni naravno nemaju,pa sam morao
da kupim ono sto oni pakuju.Kako da znam da je to Purina,kad nemam iskustva da prepoznam hranu???Mada deluje ok. i Bea se ne buni. E sad to je navodno granulirana hrana za stene do 6 meseci (tako kazu jer na onoj kesi ne pise nista) a video sam da imaju jos sitnije granule koje, kazu u pet shopu, idu posle 6 meseci.:shock: Po meni to nema smisla ali budala poveruje u pricu i kupim.:-?
Da li ima veze to sa velicinom granula ili ne?

Back