Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanima me da li se kafortan daje sa prekidima?Cula sam nekoliko misljenja...tj da se daje cele prve godine bez prekida i da se daje 2 nedeljke pa se pravi pauza?Mozda je i ovo pitanje za Pitajte veterrinara,ali sam sigurna da cu i ovde dobiti odgovor.Hvala

Јоој, ја сам давала мом псу док није напунио годину дана. Е сад, не могу да се сетим да ли сам правила паузе. Мислим да јесам. Није наодмет да питаш вета на оној теми, а и Мачкић ће знати да ти одговори, а надам се и још неко.

I ja mislim da ide koliko nedelja toliko i kg,Oti je sa 8nedelja ima preko 8kg kao i njegova braca i sestre,kao sto je Bojana rekla sve zavisi od kostura psa,jaci kostur vise kg i obrnuto...

Medvedici su prelepi,ne zna se koji je lepsi,a ni ne mogu da budu losi kada je tata Ebika a mama Ritic:)

Bravo Ria! :)
Polako, sve zavisi od psa do psa, nema nekog pisanog pravila o tezini. Uglavnom se racuna kako ti je Bojana rekla, ali ne mora uvek da znaci. Ja sam pre za postepen razvoj da pas ne bi brzo prerastao odredjenu visinu, da ne bi iskrivio ledja, mada ni tu nema pravila.

Veceras je u 44. bloku na Novom Beogradu pronadjen labrador. Pas je mlad (oko godinu ipo do dve), vrlo fin, zute je boje i ima svetliji pigment nosa (vuce na roze). Pas je nesto deblji nego sto bi labrador trebao da bude. Na sebi nije imao ogrlicu niti bilo kakav vid identifikacije. Ono sto jeste dobro - cipovan je. Broj mikrocipa je 891009000011840. To su Virbac cipovi, medjutim ovaj kod nije registrovan u njihovoj bazi. Svaka informacija je dobrodosla.

Vojkan614:
Svaka cast, bas ste ga nabucali, za 4 dana sa 3,7 na 6 kg
Jel izlazio on iz dzaka sa hranom uopste? :D :D :D

PAAAA, OVAJ , KAKO DA TI KAZEM............
Salim se.
U principu nije mu nikakav sistem ishrane promenjen.Jeo je 3 puta dnevno po 105gr Royala, cafortan dve tabl.dnevno.Ne racunam ono sto je maznjavao klincima,ali to nije nista mnogo(komadic banane,tu i tamo kakva sargarepica,celer)
Ono sto mi je bitno je da se vise raskrupnjao nego sto ima stomacinu!(ima malu,ali potrosice i to)

ria&tuborg:
PAAAA, OVAJ , KAKO DA TI KAZEM............
Salim se.
U principu nije mu nikakav sistem ishrane promenjen.Jeo je 3 puta dnevno po 105gr Royala, cafortan dve tabl.dnevno.Ne racunam ono sto je maznjavao klincima,ali to nije nista mnogo(komadic banane,tu i tamo kakva sargarepica,celer)
Ono sto mi je bitno je da se vise raskrupnjao nego sto ima stomacinu!(ima malu,ali potrosice i to)
Ja bih na vasem mestu izbacio cafortan....ili bar proredio
Inace, kako se ponasa u setnji i jel naucio da pipi i kaka napolju?

Kakva setnja?
Tek 10 dobijamo revakcinu pa cemo negde oko20/24 da pocnemo sa setnjama!
Inace je jako aktivan i jurca po kuci.Moje klince kapira kao bracu a i oni njega kao treceg saborca pa su i igre takve!!!To je lom po kuci,iskreno mislim da bi manje stete napravilo celo leglo od 10tak cupavih nego ovaj jedan udruzen sa mojim goluzdravima!!! He he he kod nas zurka 24/7!!! Posle revakcine ste i vi pozvani!!!
A da napola je naucio da nuzdu obavlja u kupatilu!Kaka u kupatilu a piski svuda po kuci!!!

Evo malko fotkica novih!!!
Nisu bash neke ali to je sve sto trenutno imamo!!!

Prilozi

• DON NOVO1.JPG
    DON NOVO1.JPG
    58,1 KB · Pregleda: 22
  • don novo2.JPG
    don novo2.JPG
    63,8 KB · Pregleda: 20
  • don novo.JPG
    don novo.JPG
    83 KB · Pregleda: 24
hvala ljudi!lorica je sad sampion :)
u subotu je bio CACIB Danilovgrad a u nedelju CAC Kotor,na obe izlozbe Lora je dobila JCAC,ocenska lista fantazija!jako sam ponosna na moju ljubimicu :)
slike cu postaviti za vikend jer sad nisam kuci.ljubim vas sve!

Astorela cestitam na uspehu!;)

Back