Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa da,ova moja mi je pojela nove papuce,ali skroz ih je raskopusala :D.Neki stenci grizu nogu od stolice i onda kad dodjes iz skole ili sa posla vidis tragove malih zubica na svojoj omiljenoj stolici.I sto je najjaca fora,od tada ti to postane jos milija stolica jer se tvoj maleni prijatelj "potpisao" na njoj hehe :D
i ako ti smetaju te male muke tokom odrastanja znas kako ce ti nedostajati kad pas poraste i uozbilji se.tacno se zapitas "sta bi sa mojim sasavim dzukcem?":D

Ja sam tek sada, kada sam nesto prosla sa Astrom, shvatila kako je ziveti sa psom i dobro sam mucnula glavom i sada sam sasvim sigurna da mogu da se izborim sa tim slatkim mukama. Tacno je da sam zavolela Astru, ali mi ne bi smetalo ni da umesto nje uzmem neko mirnije stene, ipak Astra, tj. Astorela je stene za primer, stvarno je stvorena za nekoga ko zeli da je izlaze, ja ipak nisam u tom fazonu.

Znas kako Soto777 svako stene je nemirno,ja mislim da mirno stene ne postoji sem neke male rase i svako od nas prolazi kroz njihovo odrstanje jedan period,ali realno labaradori su ceo zivot bebe:)
Labrador je temperamentan pas,voli da trci, da donosi lopticu, da pliva i ove njegove "zelje" se moraju ispuniti inace nijedna zenka ma koliko bila mirnija od Astre nece se smiriti bez ispunjenja njene potrebe.
Ipak mislim da uzimanjem mirnog steneta nista nisi resila i ono ce postati nemirno vrlo uskoro.
A opet Aski ce biti stres,bila kod odgaivaca pa kod tebe i da sada ode kod 3-ceg vlasnika to je mucenje za nju.Meni je nje najvise zao,a ti si trebala da budes spremna na sve kada si se odlucila na psa i to labradora za koje se zna da su zivahni.
Sto ona ne bi imala lep zivot kod tebe iako je ti ne bi izlagala kakve veze to ima?

soto77:
Ja sam tek sada, kada sam nesto prosla sa Astrom, shvatila kako je ziveti sa psom i dobro sam mucnula glavom i sada sam sasvim sigurna da mogu da se izborim sa tim slatkim mukama. Tacno je da sam zavolela Astru, ali mi ne bi smetalo ni da umesto nje uzmem neko mirnije stene, ipak Astra, tj. Astorela je stene za primer, stvarno je stvorena za nekoga ko zeli da je izlaze, ja ipak nisam u tom fazonu.

Ja ne bih na tvom mestu izdržao da je ne uzmem ponovo, samo ako si sigurna da je više nikada nećeš ostaviti! A što se tiče izložbi, one su tako nebitne kada ti je zaista stalo do nje... uostalom ima toliko kvalitetnih pasa da će izložbe pasa ''preživeti'' i bez nje ;)

Evo i tate ove divne decice :)
astorustavuwb9.jpg

astor2vm7.jpg

migx6.jpg

Moja Una bi trebalo da primi revakcinu. Prvu je primila 24.07., pa me zanima, da li mora striktno da se pridrzavam da sada ovu dobije mesec dana nakon prve vakcine ili moze i koji dan da se porani?
I kada primi tu revakcinu da li treba neka posebna nega, hrana,.... narednih nedelju dana? Posto sam citala nesto o tome.

Srecom nisam se sama upustila u davanje vakcine, ipak sam prepustila to veterinaru i sve je proslo Ok! :)

Imam jos jedno pitanje!
Znam da do 4 meseca ne bih trebalo da je kupam sa samponom, ali me zanima da li mogu normalno da je kupam samo sa vodom i da li sve to ima neke veze sa ovom vakcinom koju je danas primila?

VELIKI pozdrav svima!!!!!

Back