Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
INTERMEDIA
zenke

Ani 1.11.2005
(aron from the blind man street & bony black snow flake)
to je lorina drugarica,dobila je 2 CAC-a,njen deda po majci je Rocheby Full Sail :)
evo slicica

strongline's eye candy 13.04.2006
(mallorn's ursus arctos & strongeline's kiss kiss)
ova zenkica je sva uplasena,boji se i pasa i ljudi,sudija joj je to jako zamerio

INTERMEDIA muzjaci

Alf 2.4.2006.
(twister & ola falcon forst)

Don-Zoro 15.12.2005.
(aron & Ela-Mej)

Panco 7.3.2006.
(Toro & Laika)
obavezno me podsetite da vam ispricam nesto za ovog psa i postavim sliku....

Waton 27.12.2005.
(Bigor & A'Bo)
ovo je nas podgoricanin,crni momak,evo slicica
URL=http://img2.imagetitan.com/img.php?image=5_wat.jpg]
5_wat.jpg
[/URL]

Podsecam te :-)
Hvala za komplimente!!! I tvoja je Lora lepa kujica :-)
Nisam Mini cestitala, zaboravila sam-draga Mina zelim ti sve najbolje sa predivnim Otijem!
Jako sam srecna zbog tebe,sto si dobila oni za cim si dugo tragala!!
Zelim Otiju ugodno detinjstvo, puno igre i zabave, da nam je ziv i zdrav!!
I licno sam presrecna kao odgajivac, sto nam je takvo jedno stene stiglo u Srbiju! :-)
Mina i Oti- sve najbolje! :-)

E ovako Lora sper izgleda sve je boljai bolje,sad ce polako i da nabija masu i da ide u sirinu,samo tako nastavite,castitam vam!:) i prikupite jos jedan i Lora je JCH.
Jel to nesto sad novo Junior Cac i ja koliko znam je PRM uvek bio,mozda je sada promenjeno:)
Sa slike zuta zenka od Italijana losa ledja,sedlasta,deluje mi nadgradjena,ne svidja mi se barem sa ove slike.
Excellent,Ebikin brat predivan pas!
Sada cemo se vidjati na izlozbama pa cemo se druziti i upoznati se mi a i nasi psi:)
Coko zenka jako lepa,inace svi Stenwayz psi su mu jako lepi.
Lorina drugarica je lepa,ali mi je iskreno Lora bolja od nje.
Hvala Bojana:):)

ova cura je fantastican hendler a pas je pokupio sve titule (zlatni retriver) zasluzeno,mazila sam ga i kad sam krenula da idem on zalaja a njegov vlasnik kaze "ima da laje sve dok ga opet ne budes pomazila" :D
e onda sam ga svog izgnjavila ehhehehe

e mina,tek sad vidim komentar.u izboru za BOB lora je isla sa sakim posebno paralelno.ispratila je iz ringa sve zenke osim ove cokoladne :).na kraju je excellent dobio BOB :)
stvarno je ta zenka fantasticna,bas je krupna ja sam mislila da je muzijak :)

Auuu ala ste se raspisali :) spavala bih ja do sad da nemam neke obaveze.
Ovako, puno komentara...Lora, necu vise da ti cestitam jer bi 15 put bilo previse hehehehe
Bojana, nikako da ti kazem da su slike jako dobre, ali ne bi bile takve da i psi nisu takvi.
Mina, sutra treba da prijavim pse i prijavicu i Astora i Alfu :)

Ja nesto radim za skolu,moram da zavrsim do utorka, a imam neke obaveze sutra, pa koristim noc, a radila sam nesto i na netu. Uskoro odoh na spavanje, samo da zavrsim.
Ma da, pustim pse da plivaju nakon izlozbe, pijem kaficu i milina :)

Izvinite sto pitam ali molio bih vas ako mi mozete dati jedan savet.Naime resio sam da kupim labradora i nasao sam jednu zenu sto prodaje i koliko mi je ona rekla meni se to uopse ne cini lose.Psi ce imati papire ,ali ceka da proda sve pa da novi vlasnici odaberu imena pa ce ona uraditi papire i imam par slika od stenaca koje cu pokusati da okacim da vidite ,ali ima jedan problem a to je da ni otac ni majka nemaju snimak kukova,a ona mi je rekla da nikad nisu imali nikakvih problema sa kukovima.Pa vas sad molim da me posavetujete sta da radim???

Back