Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ehej luthiena!!!!!!!!!!! hvala ti puno na slikama! Excellent Royal Standard je Ebonijev brat iz legla, bas sam se iznenadila kada sam ga videla ovde na slici!!! :-))
Super su slike, hvala ti puno!
Cestitam ti na rezultatu! Jako mi je drago zbog tebe i Lore!!!!!
Super izgleda na slikama, i sve u svemu lep uspeh!
pozdrav!

Hvala puno Astorela,ne samo na pohvalama vec sto si bila tu da das savet kad kod mi je trebalo,jako cenim to.
Da nije bilo svih ovih foruma i njihovih clanova koji vole i dobro poznaju ovu rasu ja ne bi imala pojma o labradorima :)

P.S.danas je u ring ulazila bukvalno 100 puta (2x ocenjivanje,pa 2x za J.CAC,2x za BOB, 2x za BIS)
nijednom me nije povukla ili njuskala okolo,zauzimala je odlican stav i u njemu podizala rep i drzala ga savrseno,i savrseno je saradjivala i zato sam jako jako ponosna na nju!

Luthiena jel moze jos malo slika sa izlozbe plese? :-)
Mislim da je Martina ( odgajivac rite i ebonija) bila na toj izlozbi i verovatno izlagala cokoladnu zenku- amuse royal standard black slate. plese postavi jos neku sliku ili mi ako mozes posalji na mail.

soutern star hvala na cestitkama,znam da je excellent ebonijev brat zato sam ga zagledala i napravila mnoooogo slika,one najbolje postavicu ovde.
Moj komentar kad sam ga videla i ukapirala ko je je bio otprilike ovakav: "Kakav pas!kakva glava!kakva gradja!vidi kako je vaspitan!"
nisam mogla da sakrijem odusevljenje i zato sam otisla i propisno ga izgnjavila :D
vlasnici su bas fini ljudi :)
a on je....nemam reci...SAVRSEN
a tako mazan :)

Bas mi je drago da ti se svidja Excellent.
I ja sma ga videla na Evropskoj izlozbi u Zagrebu.
Jako je mio, zaista. Maza i dobrica.
Jel imas mozda katalog? Ako mozes, napisi koji su bili prijavljeni, vidim da su bili i Italijani, bilo je tu izgleda puno pasa! Izgleda da ti je bilo divno! :-)
Videla si puno lepih pasa,i ostavila sa lorom super rezultate! super! :-)

ovakve rezultate nisam ocekivala uopste,isla sam najvise da je naviknem na tolike pse i naucim i sebe i nju ponasanju na izlozbi :) kad ono 2 cac :)
bilo je dosta pasa najvise crnih labradora,italijani imaju lepe pse.ova njihova zenkica sto je bila u razredu sa lorom je predivna,samo je na toj slici ruzno stala pa cu probati da nadjem neku bolju slicicu.

evo prijavljenih pasa

PUPPY
Gi,MNE 26.1.2007.
(Soni Pola Del Montenegro & A'Bo)
ODG:Malherbe Joane VL:Nikcevic Zoran

Young
(zenke)

Alma (moja Lora :)) 3.9.'06.
(Oh My Money Golden drop &Midnight sun floater)

caffe late harmony line 18.5.2006.
(rising sun tankaram&native beauty tankaram)

dona 30.7.2006.
(dony brasko bahama mama& hermiona)

Querelle de'tolomei 11.11.2006.
(Wilbursmith&Drussila De'Tolomei)

Muzijaci young

Buck 29.8.2006.
(Aragon&Greti)

Groff 5.3.2006.
(Aron from the blind man street&Viva)

Rex 30.04.2006.
(lord balkanika & extra labradors desert rose)

:-) Odmori se ti pa sutra nastavak, sto me jako raduje!
Izgleda da Martina nije dolazila,nema je u katalogu...
Do sutra cu ja postaviti nase nove slike, da imas i ti neko iznenadjenje ;-)
pozdrav i poljupci za tebe i Loru slavljenicu! :)

Evo i nesto nasih slika.
Najpre African Queen Royal Standard, tj. Rita :-)

IMG_1715-1.jpg

IMG_1722-1.jpg

Back