Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Luthiena, evo par slika

Mailiksen Fahrenheit
FIGO01-NAGYOBB.jpg

8.jpg

Mallorn's Chloe
cloe.gif
cloefej.gif

FIN CH Mallorn's Poison
M.Poison.jpg

Trendmaker's Tycoon
Morgan.JPG
Morganhead.JPG

Evo ga,
nahvatao sam ga odmah posle dorucka,
dok jos nije uleteo u speed, kada sve slike postaju mutne...:)

Prilozi

• DSC00594.JPG
    DSC00594.JPG
    50,1 KB · Pregleda: 14
  • DSC00598.JPG
    DSC00598.JPG
    35,2 KB · Pregleda: 20
  • DSC00602.JPG
    DSC00602.JPG
    54,2 KB · Pregleda: 17
  • DSC00605.JPG
    DSC00605.JPG
    47,4 KB · Pregleda: 15
Imam jednu dilemu!
Odgajivac od koga sam uzela Unu mi je rekao da je hranim sa kuvanim pirincem i kuvanim mesom! Ali mene zanima da li to ima dovoljno vitamina koji su njoj potrebni? I da li se sme mesati kuvana hrana i granulirana? To su mi neki preporucili da ponekad joj dam tu granuliranu hranu, pa me zanima vas savet, jer ne bih da joj pokvarim stomacic! :-)

Po nekom pravilu ne bi trebalo mesati granule i kuvanu hranu iz razloga da pas ne bi postao probirljiv. Moji psi jedu i kuvano i granule, kako kad stignem da im spremim i nista im ne fali :)
Pitanje je, da li ti mozes svakodnevno da joj kuvas ili ti je lakse da joj izvrnes vrecu sa granulama?
Pirinac i meso su dobar vid ishrane, ali nedovoljan, posebno za stene u razvoju.

Masho, pored kuvanog pirinca, nabavi joj Cafortan ili Trixie tablete kalcijuma, multivitamnske tablete koje ce joj nadoknaditi manjak vitamina i minerala u kuvanoj hrani. Mozes joj davati voce (jabuke,kruske, kajsije,nikako grozdje zbog visokog sadrzaja secera), ali i povrce (sargarepu,nikako mahunasto, niti kupus), spremi joj palentu (ili kako se drugacije kaze kacamak) koji je jako dobar za probavu. Imas mnogo mogucnosti ako joj sama spremas hranu, ali je to velika obaveza.

Evo malo slicica od Astorele :) :)

Prilozi

• Picture-080.gif
    Picture-080.gif
    47,6 KB · Pregleda: 19
  • Picture-136.gif
    Picture-136.gif
    58,1 KB · Pregleda: 15
  • Picture-128.gif
    Picture-128.gif
    45,4 KB · Pregleda: 15
  • Picture-097.gif