Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Narode, sutra idem kuci, tj. u Smederevo iz NS-a. Idem vozom do Bg-a, pa presedam tamo, (verovatno ima neke pauze izmedju), i idem drugim vozom do Male Krsne, pa odande 3. vozom do Smedereva. :lol:
E, sad, stvar je sto ide i Obi sa mnom. Mislim, on ce to super podneti, u smislu, sigurno ce gledati uokolo sta se dogadja i hteti sve da ispita, nije plasljiv. Samo se nadam da nece biti hiper aktivan, da cu morati da ga smirujem u vozu ili tako nesto... Da li neko ima neki savet? :)

Pa, otprilike kad smo poceli da izlazimo napolje, znaci posle nekih 2 meseca, a sve je pocelo da bude lepo oko 3. meseca boravka kod mene.
Trebace ti mnogo strpljenja, nista ne mozes sada da uradis, to je stene i tako je. Nemoj da gubis zivce, nemoj da se kajes sto si uzeo psa, jer ce ti se kasnije sve to preokrenuti na mnogo lepih stvari, (i ovo su lepe stvari za nekoga, ali za mene priznajem, nisu bile, jedva sam cekala da malo poraste i osamostali se).
Tako da, to ti je to. Samo nemoj gubiti zivce i ljutiti se na nju. ;)

Znam tacno sta mislis. Samo da ste mogli da vidite na sta sam ja licila tih 2 meseca i kako sam odlazila na posao... Sad me sramota kad se setim... :? Bukvalno sam vodila pasji zivot... A meni je jos i gore bilo jer sam sama sve to obavljala...

Urke mnogo ti je slatka malena, jako je slicna kao moja Una, vidi se da su vrsnjakinje! :-)

E ljudi stvarno ste divni i imate super ideje, treba samo citati sve sta predlazete! :)
Ja sam takodje imala problema sto Una nije htela da ostaje sama! Ima svoj prostor za igru i gde spava, i sve je Ok dok smo mi tamo sa njom, ali cim odemo ona pocinje da place! Pa sam poslusala vas predlog i stavila sat u plisanu igracku i sada nemamo nikakvih problema! Nocu jako lepo spava! :) Tako da ako imate problema sa tim, samo poslusajte savet i necete se pokajati! :-) :-) :-)

Sa grickanjem ne znam sta da radim, ali znam da su to male slatke muke! :) Ali toliko je slatka i neverovatno kako svaki dan imamo milion dozivljaja da isricamo, kakve sve gluposti radi! :)

Urke videces da ce upaliti taj mehanizam! :)
Malo ce naravno u pocetku plakati ali ce brzo odustajati i leci na igracku (bar moja je tako radila), a danas vec nemamo problema! Eto proslo je samo dva dana i nemamo problema, tako da ne brini!

Javi kako je Adora prihvatila sve to!

Adorica je pravi secer. Kada sam je videla, odusevila me je koliko je zivahna :)

Masho, skuvaj pirinac i daj Uni da popije vodu u kojoj se kuvao, a daj joj i pirinac. To obicno pomaze. Da joj nisi naglo promenila hranu?

Back