Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aj cisto da vratim temu gore, jednom Obijevom slikom. Slika je od pre mesec dana, ne mogu skorije da prebacim na komp. Ova mi se ucinila interesantnom.
Inace, Obi je sad prava kuca, kaki napolju, naucio da sedne, jos samo da ga naucim da ne jede nista sa ulice.
Dobila sam savet, kako da se odvikne od toga, pa, ako su neki izgubili nadu, mozete probati i vi. Uzmete komadice salame, ili neceg tako lepog za njih, i uvaljate u chili, neprimetno nekoliko dana bacate pored njega kad ste napolju i pustite ga da pojede, pa ce, nadajmo se, steci utisak da sve sto je sa zemlje je ljuto i neukusno. Ovo pada u vodu ako vas pas voli chili... :lol: Ima i takvih...

obiah7.jpg

Poz! ;)

Danas smo sa suzama u ocima "ispratili" Wettinu prvorodjenu devojcicu
Astorella from silk walley

...srecom po nas, otisla je u dobre ruke nove vlasnice Sonje, kojoj ovom prilikom od srca cestitamo!!!

Poslednji pozdrav

Sta jos da dodamo, osim da pozelimo Sonji da prijateljstvo izmedju nje i ovog divnog stvorenja potraje sto duze...
Pozdrav svim forumasima i njihovim ljubimcima
Olja & Vojkan

Cao svima!

Za par dana mi stize mala zenka labradora, stara 2 meseca, mnogo se radujem tome, vise ne mogu da docekam da je donesem! :-)
Upucena sam u sve oko brige za nju ali ne znam kako mogu da je dresiram? Pa sam zelela da vas pitam da me uputite na neku literaturu u vezi dresure onim osnovnim komandama (sedi, lezi, u boks,.... i kako da je naucim da donese loptu posto znam da jako vole da se igraju)? :-)

Hvala!!!!!

Back