easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
kada smem setati psa,koliko dana posle revakcine.ja ga nisam drzao u kuci zivi napolju,i za sada mu nista ne fali![]()
Odmah.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada smem setati psa,koliko dana posle revakcine.ja ga nisam drzao u kuci zivi napolju,i za sada mu nista ne fali![]()
hahahhasuper fotka magdalena mala je blesava skroz
bas je krupna, koliko ima sad?
jaooo,danas smo obavili prvu setnju,2 sata,mali se umorio samo tako,divno nam je bilo,naucio je brzo na povodac i ostale pse,i mackestvarno,oskar je pas iz snova,odusevio me nego,bento kronen kakva je hrana,nju sam mu danas kupio 10eu 3kg ,rece mi covek da mu dajem po 150gr x2
on meni rece da treba 150 x2,rekao sam mu da ga hranim 4 puta a on mi je rekao,da hrana ima puno masti,valjda da je hranjiva.i da je dobra ali ako mu je dajem previse moze dobiti proliv odnosno trebam je pravilno "koristiti" i tada ce biti dobra :S
on meni rece da treba 150 x2,rekao sam mu da ga hranim 4 puta a on mi je rekao,da hrana ima puno masti,valjda da je hranjiva.i da je dobra ali ako mu je dajem previse moze dobiti proliv odnosno trebam je pravilno "koristiti" i tada ce biti dobra :S
Evo malo mojih vrtirepa stari 12 dana
Poz za sve
Ja imam zutog labradora ubedljivo najbolja rasa![]()