Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jaooo,danas smo obavili prvu setnju,2 sata,mali se umorio samo tako,divno nam je bilo,naucio je brzo na povodac i ostale pse,i macke :) stvarno,oskar je pas iz snova,odusevio me nego,bento kronen kakva je hrana,nju sam mu danas kupio 10eu 3kg ,rece mi covek da mu dajem po 150gr x2

super je,medenjak :)

jaooo,danas smo obavili prvu setnju,2 sata,mali se umorio samo tako,divno nam je bilo,naucio je brzo na povodac i ostale pse,i macke :) stvarno,oskar je pas iz snova,odusevio me nego,bento kronen kakva je hrana,nju sam mu danas kupio 10eu 3kg ,rece mi covek da mu dajem po 150gr x2

tvoj pas treba da jede 4 puta dnevno. po nekih 80 g, dobra je to hrana

on meni rece da treba 150 x2,rekao sam mu da ga hranim 4 puta a on mi je rekao,da hrana ima puno masti,valjda da je hranjiva.i da je dobra ali ako mu je dajem previse moze dobiti proliv odnosno trebam je pravilno "koristiti" i tada ce biti dobra :S

on meni rece da treba 150 x2,rekao sam mu da ga hranim 4 puta a on mi je rekao,da hrana ima puno masti,valjda da je hranjiva.i da je dobra ali ako mu je dajem previse moze dobiti proliv odnosno trebam je pravilno "koristiti" i tada ce biti dobra :S

Poslušaj Luthienu....on je još mali da bi imao samo dva obroka, nego onu ukupnu preporučenu dnevnu dozu (150 x 2 = 300) podeli na 4 obroka po 75-80 grama. Znači ne povećavaš dnevnu količinu, nego podeliš na manje obroke ,da ne preoptereti stomačić....Videćeš , kad počne da brljavi sa hranom onda , opet ukupnu dnevnu preporučenu količinu podeliš na 3 obroka...moja Lena jede 3 obroka, ujutro oko pola 8, zatim u 2 popodne i uveče u 8 ...a evo u ponedeljak će napuniti 4 meseci...

Poslednja izmena:
moja zucka

dlaka2-1.jpg

bas je slatka <3 nego oskar je danas skroz cudan,sinoc smo bili u setnji i igrao se citavo vece sa malim nemackim ovcarom.bas su skakali trcali grizli se(simulirali xD) i tako.danas samo lezi,juce je imao citav dan proliv i danas ima,verovatno zbog toga sto sam mu davao 4 puta na dan one granule.i kao sto rekoh lezi malo ustane premesti se.pustio sam ga i da lezi u kuci,trci za igrackicama kad mu bacim ali je nekako miran.sta da radim? i da,od juce ima veci stomak :S nikako da se udeblja onako,sve u stomak ide :)

kad si ga cistio od parazita zadnji put i je li ih imao?
ne moze pas tog uzrasta jesti 2 puta dnevno nije dobro za njegov razvoj sto si tvrdoglav tako nije mi jasno. mislim tvoj je pas, radi s njim sta hoces ali koja je razlika ako 300-350 grama das u 4 ili u 2 obroka? ja cu ti reci, razlika je u tome sto pas cesce dobija hranljive materije potrebne za pravilan rast, nije to odrasli pas da jede 2 puta samo. ne moze mu to izazvati proliv.

Zdravo drustvo! Treba mi Vasa pomoc. Dobila sam malu kucu labradora, ima tacno 6 nedelja. Nikada ranije nisam imala kuce i zaista ne znam sta treba sve da radim. Kada je pravo vreme da dobije vakcinu, koje sve vakcine treba da dobije, sta mogu da koristim protiv buva posto se stalno cese. Imam dvoriste pa ga ne drzim u kuci, ali ima svoju kucicu i cebence, mislim da joj nije hladno. Uvece unosim kucicu u garazu, tu je zatvoreno...bojim se da nesto ne radim dobro. Ako neko ima neki savete, neka me uputi. Unapred sam Vam zahvalna.

Back