mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.187
Jel podržavate visoke cene i nizak kvalitet hrane u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?Русија нам шаље нефалсиковану храну ...али СНС је краде за 'своју децу' .
@aleksije radicevic
УСА и ЕУ нам шаље нефалсиковану храну ...али СНС је краде за 'своју децу' .
@38imak
Разлучио Умотворину.Ја геније.Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?

ona koja nije po standardima EU. Sa nefalsifikovanom hranom nema ulaska u EU.........poglavlje 14.Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?
kod nas se mahom prodaje uvozna hranaona koja nije po standardima EU. Sa nefalsifikovanom hranom nema ulaska u EU.........poglavlje 14.
Ne treba ti studija. Dovoljno je da znaš da npr. mleko ne može da ima trajnost 2-3 meseca. Mora biti neki đavo u njemu.I dobro, koje je rešenje?
Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?
Ima li neke studije o tome?
Ne treba ti studija. Dovoljno je da znaš da npr. mleko ne može da ima trajnost 2-3 meseca. Mora biti neki đavo u njemu.
Treba da jedeš litijum, to je zdravije. I SNS sendviče.I dobro, koje je rešenje?
Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?
Ima li neke studije o tome?
Treba da jedeš litijum, to je zdravije. I SNS sendviče.
Dosta njih misli da jede extra hranu...Kao da i sami ne znamo sta odavno jedemo.
A meni se rugali i ismevali kad sam se preselio na selo.Svesna sam ja svega toga i alfatoksin i sva ta čudesa ali nemam izbora i šta ću, a mleko volim I pijem.
Nigde da neko iznese konstruktivno rešenje sem onoga kupi kravu/kozu i sl. , a zna se da to ja ovde ne mogu.
A meni se rugali i ismevali kad sam se preselio na selo.
) zameniš za pogodnosti koje ti grad ipak priušti.
Meni je prelomilo peto dete na putu ibsupruga kojabje često pominjala promenu sredine. Već sam tražio mestobda otvorim neki posao, a onda smo i odlučili kad smo videli da i deci prija. Ostalo se nauči u hodu.Rugaju se zavidljivci koji to sebi ne mogu da priušte jer ni selo nije džaba.
Treba steći uslove, mogućnost i volju da ceo svoj život pretumbaš naopačke i zarad jednog užitka ( baštica, svoje voće/povrće, neka koka/guska/ćuran, prasence i kravu) zameniš za pogodnosti koje ti grad ipak priušti.
I samoj mi pada često na pamet da rasprodam sve ovde i predjem u Vojvodinu ali sam svesna da nisam sposobna da sve to tamo održavam kako treba bez tuđe, stručne pomoći, jednostavno ne ide mi od ruke ni ovo dvorište ovde dok nekom ne platim ali ko zna...kad dođe pemzija, možda i ja prelomim.![]()
Meni je prelomilo peto dete na putu ibsupruga kojabje često pominjala promenu sredine. Već sam tražio mestobda otvorim neki posao, a onda smo i odlučili kad smo videli da i deci prija. Ostalo se nauči u hodu.