LABELLO

Imam ja od jagode iz oriflame... ne ostavlja trag,lijepo mirise,ali mi nesto te ostale labele ne traju dugo,nego sam emotivno vezana za ovaj *labello*... duze stoje na usnama ne sushe se kao ovi ostali..

e, ja sam potrosila 2 ta iz oriflamea.....extra je....samo, nekada sam ja imala naviku da se stalno cickam, sredjujem, tako da se ni od labela nisam odvajala, ali sada....pih.....mozda ga uzmem opet

svidja mi se miris i ukus nekog od visnje, ono crveno labelo, ne znam kako se zove, izgubila sam ga...

vi cete od mene da napravite zensku osobu!!!! :shock: :shock: :shock:

hehe...
e najgore je kad devojke stavljaju te sjajeve ili labela koja imaju boju...pa kad dodjem kuci i vidim na sta licim :shock:
a sto je najgore to provalim tek kad dodjem kuci!

E to..bas o tome sam i pricao..hehe..strasno..
najbolje bi bilo da to stavljate dok spavate...nikome ne smeta a vama lepo jer mislite da ste lepse sa tim sjajom - sjajem.. :lol:

ma obicno labelo je zakon!

bojan86:
E to..bas o tome sam i pricao..hehe..strasno..
najbolje bi bilo da to stavljate dok spavate...nikome ne smeta a vama lepo jer mislite da ste lepse sa tim sjajom - sjajem.. :lol:

ma obicno labelo je zakon!
Ma nemoj da si na kraj srca vole one po ceo dan da stavljaju po malo sjaja :lol::lol::lol:

ma, 'de ne moze da skodi!!!Jos cete da napravite zensku osobu od mene!!!jos samo fali da pocnem da se oblacim fancy i da se sminkam!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back