LABELLO

Lip balm od chokolade...fuuuj...moja drugarica ga ima...nije nimalo lep!
Lip balm milk & honey lepo mirishe. Inache lip balm nije neshto posebno kvalitetan. :roll:
ja sam koristila labello med protection,zatim classic. Mada mi je najbolji onaj obichan iz apoteke...:lol:

i ja se isto slažem... lip balm ti samo zamasti usne.... labello su mnogo skuplji i kvalitetniji... od milk i honey mi se diže želudac... odvratno...
ja koristim mad protection.... :lol::lol::lol:

i ja se isto slažem... lip balm ti samo zamasti usne.... labello su mnogo skuplji i kvalitetniji... od milk i honey mi se diže želudac... odvratno...
ja koristim mad protection.... :lol::lol::lol:
nije tachno to da ti zamasti..ne znam kakvo onda uzimash...
ja koristim lip balm i nekako mi u zadnje vrijeme vishe prija od labella.

i da,mEd protection. ;)

evo shta sam ja uradila jedanput kada sam bila na exkurziji sa drushtvom:daklem,na stolu se nalazilo mleko i med,i ja uzmem i sipam prvo u tanjir med pa mleko,i pomeshala....i svi koji su bili za stolom su bili posluzeni....a to sam uradila u inat najj drugarici,jer je tada imala to labello....e da,ovi shto su bili za stolom se posluzili i mogu vam reci da su bili odushevljeni...

pic_labello.jpg

Trenutno ovo...
S mirisom jasmina,jooooj najbolji je...

Bolje sto pre prekini da ga koristis.Znam da je lepog mirisa,ali navici ces usne i kozu oko njih na Q10,pa ce biti gadno.U ovim godinama ti sigurno ne treba.

Back