LA Noire

• Začetnik teme Začetnik teme 360
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li vam se dopada nova Rockstarova igra.

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

360

Početnik
Poruka
6
LaNoire_640.jpg

LA Noire je nova igra Rockstar-a za Xbox 360 i PS3 konzole. Igra je odlična. Podseća na mešavinu GTAIV, Mafije i The Godfathera. Vi ste detektiv koji otkriva razne zločine. Igra ima dosta misija i puno zabave. Igra zauzima 22GB (3 DVD-DL ili 1 BluRay 25GB).
LA-Noire_screenshot_PS3_047.jpeg

S druge strane, Rockstar obično svoje igre naknadno izbaci i za PC... tako je bilo sa skoro svim njihovim igrama... bilo bi lepo kad bi tako bilo i s ovom ali ne verujem... :(

Rockstar San Diego (deo Rockstar Games) je radio na igri "Red Dead Redemption" a poznato je da njihove igre nisu nikada ugledale svetlost dana na PCu.
Da je u pitanju Rockstar North ili Rockstar Toronto stvar bi bila drugačija. Ovako, jako teško...

Team Bondi je zajedno radio sa Rockstar Games na "L.A. Noire" pa šanse možda i postoje ali... veliko ALI.

Sad je jun... :)

Nije mi jasno zašto neke igre nikad ne izađu za PC a izađu za sve ostalo. Razumem kad je neka igra ekskluziva za neku konzolu, ali kad izađe za više konzola a ne izađe za PC...

Slažem se, i dodao bih Alan Wake. Posebno što je ta igra trebalo da izađe za PC, a onda su otkazali PC verziju iz nikada do kraja objašnjenih razloga.

Uh Heavy Rain. Gledao sam na youtube-u klipove i balavio. Samo bih zbog nje kupio trojku.

No, sto se tice LA noire, dajte neka misljenja, stavove, razmisljam da li da skinem igricu. Vredi li dva dual lejera?

Uh Heavy Rain. Gledao sam na youtube-u klipove i balavio. Samo bih zbog nje kupio trojku.

No, sto se tice LA noire, dajte neka misljenja, stavove, razmisljam da li da skinem igricu. Vredi li dva dual lejera?

Ako imas takvo misljenje o Heavy Rain od La Noire ne ocekuj nista manje. Neki moj utisak na osnovu 2 sata igranja obe igrice i pogledanog playthrough-a na y2b-u.

Poslednja izmena:
Pazi, pročitao sam vest i krenuo ovde na forum da je prenesem... :)
Link, gde sam pronašao vest: http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html

Pripremite se za igru koja ima 20 i kusur GBa.
I HYPE burazeru, biće ove vredno uzimanja godišnjeg na jesen, u to sam definitivno siguran.:ok:

Dodatak:
Živo me sada zanima koja će zahtevnost da bude za L.A. Noire, kao i kako će portovanje da uspe.

Sjajne vesti! :super: :worth: :vatromet:

Valjda da hardverska zahtevnost neće biti tako strašna. U svakom slučaju, sjajne vesti. Samo da je portuju kako treba.

Poslednja izmena:
@HYPE & Dakyorlando
Definitivno to znači, radiće na gotovo svakoj boljoj mašini. (wide rangde - širok spektar)
A i kako piše, biće unapređena sa 3D podrškom. (manje važno).
Sada će 2K Games videti kako je u stvari trebala da izgleda MAFIA II.

Iskreno, najezim se kad cujem kako je glasovna gluma dobra... ma bruka. Pa muzika... obozavam dzez. Ali nisam hteo da slusam soundtrack igre na YT. Potajno sam se nadao da ce izaci PC verzija i da cu poslusati muziku kako je to i zamisljeno :)

Sada će 2K Games videti kako je u stvari trebala da izgleda MAFIA II.

Upravo to. Sad konacno imam nesto da nabijem na nos fanovima Mafije koji konstantno smaraju kako Rockstar ne zna napraviti ozbiljnu igru, kako je GTA za decu... EVO VAM GA NA. Bolje od Mafije I i II zajedno.

Sa jednim od najboljih drugova se cesto, u sali, raspravljam sta je bolje, GTA serijal ili Mafia. To je vec postalo tradicija :D Ali ubedjen sam da ce mu i ovo biti sjajna igra :)

Rockstar me jos nije izneverio. Svaki GTA je klasa za sebe. Neka samo nastave tako :worth:

Ono što je mene najviše ali i jedino razočaralo u igri MAFIA II je samo jedno: previše je kratka!
Osakaćena igra, sa malo misija koje možeš da prođeš za samo jedan dan ili veče.
Koliko je osakaćena, evo i dokaza iz očiglednog primera:
(odlučih se za spoiler jer sadrži tri klipa sa YouTubea)
Ovo je gameplay MAFIA II iz 2009. godine

Dovoljno da se vidi koliko je 2K Games pohlepan.

No, tema nije MAFIA II ali eto, poređenja radi. tj. ličnog utiska šta mi je smetalo.

L.A. Noire je takođe dosta linearna igra, gde ne može da se radi šta se poželi iz jednostavnog razloga, u ulozi ste detektiva, momka u plavom. Lično mi ne predstavlja problem što je tako. Takođe, igra je dosta duga, kao recimo da se pogledaju 2. sezone neke TV serije.
Kako god, L.A. Noire izlazi za PC i to je jedino važno. :)

Back