LA Noire

• Začetnik teme Začetnik teme 360
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li vam se dopada nova Rockstarova igra.

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
LA Noire izlazi za PC? Jel' to provereno?

Inace, danas narezah prvi od 3 DVD-a LA Noire i krenuh da igram na mom xboxu.
Odigrao sam 3 sata, i moram reci, inovativno. Dosta inovativno. Kao sto rece kolega iznad mene, igra je dosta linearna, ali verujem da je tako i najbolje, jer ko zna dokle bi trckarali za dokazima i svedocima.

Ono sto sam do sada video je poprilicno super, premda me nervira kada pogresim procenu o tome da li osoba laze ili ne. Desi se da pogodim da laze, ali ne mogu da nadjem dokaz da potporim optuzbe.

Lip sync.

Ova igra ima najbolji, najperfektniji, najrealisticni lip synchronization koji sam ikada video u bilo kojoj igrici. Likovi ne otvaraju samo usta, oni zaista pricaju. Fantasticno odradjeno.

Sve pohvale.

Malo da osvežim temu... :)

Bio sam nešto zauzet u vreme kada je igra izašla za PC, krajem 2011, pa nisam odmah stigao da je odigram. Setio sam je se nešto kasnije, na proleće, i naravno, uzeo da vidim kakva je.

Nema šta, zaista sjajna igra. Ono što me je posebno oduševilo su izrazi lica, ali to je i logično s obzirom da su koristili novu tehnologiju sa bezbroj kamera kojima su snimali lica glumaca.

U suštini, cilj je da u ulozi policajca/detektiva napredujete u službi rešavajući sve zamršenije slučajeve. Najveći deo igre odlazi na ispitivanje mesta zločina, prikupljanje dokaza i razgovore sa osumnjičenima, gde na osnovu izraza lica treba oceniti da li osoba govori istinu ili ne (ako je optužite da laže morate to da potkrepite nekim dokazom), a da se ne bi baš sve svelo na njuškanje i pričanje, ima i akcionih sekvenci u stilu GTA sa jurnjavom kolima, pucanjem na negativce i slično.

Šta da kažem? Ako volite detektivske igre sa dosta istraživanja i prikupljanja dokaza, preporučujem. I ako volite GTA preporučujem LA Noire, ali očekujte manje akcije nego u "Velikoj krađi kola".

Zdravo, skinuo sam L.A. Noire i instalirao bez problema. Ali kada pokusam da startujem nista se ne desava. Dali neko mozda zna u cemu je problem? Pokusao sam i sa razlicitim krakovima, nista nije pomoglo. Citao sam da je moguce da Torrent nije u redu, ukoliko je u tome problem dali je sigurno da skinem L.A. Noire Repack? Hvala.

Zdravo, skinuo sam L.A. Noire i instalirao bez problema. Ali kada pokusam da startujem nista se ne desava. Dali neko mozda zna u cemu je problem? Pokusao sam i sa razlicitim krakovima, nista nije pomoglo. Citao sam da je moguce da Torrent nije u redu, ukoliko je u tome problem dali je sigurno da skinem L.A. Noire Repack? Hvala.

Imao sam slican problem s'tim sto je moja verzija originalna skinuta sa steam-a ,moze biti bas dosta stvari meni je tada bio problem sa verzijom rockstar launchera koju sam imao instaliranu,a za piratsku nemam pojma moze biti do windowsa citam sad mnogo ljudi ima problema na windowsu 8.1 a buduci da je na stimu izasao official update koji omogucava rad igre na w8.1 ako imas 8.1 onda je to veliki problem posto za piratske verzije updati sa steama obicno ne izlaze.U svakom slucaju ako nisi na osmici probaj da instaliras net.framework 4 kao i najnovije drivere za graficku ah da sad sam se setio ponekad sam i ja imao taj problem sa igricama da kliknem na ikonicu i nista se ne desava to sam resio instalacijom steama ne treba da ti bude ukljucen samo instaliran u svakom slucaju probaj sve od ovoga navedenog i javi kad probas. :)

Back