Kviz znanja

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najprostije receno deo internet protocola kojim se odredjuje koliko ce hopova napraviti data paket dok ne stigne do finalne destinacije odnosno dok se ne ponisti. Data paketi putuju kroz nekoliko rutera dok ne dodju do finalne destinacije. Hopom se oznacava svaki put kad ruter napred forvardira data paket ka sledecem ruteru. Time to live sprecava da dodje do kruzenje data paketa u beskonacno, vec se prelaskom preko svakog sledeceg rutera broj smanji za 1 dok ne stigne do 0.

Sta je DLC?

IP (Internet protocol) jedinstveno ime racunara na mrezi, ili sistema koji je povezan na internet
Ip adrese se zamenjuju nazivima domena i tako ne dolazi do zbunjivanja kod korisnika, a prevodjenje imena u ip adresu radi server, to jest deo servera pod nazivom DNS (Domain name server) na nekoj od centrala korisnika.

Kad smo kod Inter/neta ...

Http://? Objasnjenje i funkcija...

loop:
:lol:

Ja mislim da je ovde stvarno svaki komentar suvisan :idea:
Nego Nina daj menjaj temu, smorili ste vise sa ovim pitanjima...

Tjah loop, sam menjaj temu, ti si je postavio ti je promeni.

******, na ovom forumu vise nigde ne moze da postujes a da ti se tek tako ne prikaci neka isfrustrirana bizuterija :lol:

loop, nije me isprovocirala ona, nit je znam nit je poznajem, tako da njen postupak dovoljno govori o njoj samoj koliko ima problema u glavi ako ide okolo i iz neke njoj poznate zabave krece sa vredjanjem ljudi koje i ne poznaje, samo kazem, posto si ti sam postavio temu ti je i promeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back