NastyNensy Domaćin Poruka 3.777 02.12.2009. u 10:16 - Kviz za žene #51 Brajan Koen: Ti postaješ vatrena, kako ? Kliknite za proširenje... kada je napolju preko 40 stepeni
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.601 02.12.2009. u 10:18 - Kviz za žene #52 NastyNensy: kada je napolju preko 40 stepeni Kliknite za proširenje... a unutra treba da ti je prosečno 15 cm, pardon, stepeni
NastyNensy: kada je napolju preko 40 stepeni Kliknite za proširenje... a unutra treba da ti je prosečno 15 cm, pardon, stepeni
NastyNensy Domaćin Poruka 3.777 02.12.2009. u 10:21 - Kviz za žene #53 Brajan Koen: a unutra treba da ti je prosečno 15 cm, pardon, stepeni Kliknite za proširenje... mislim da centimetri nisu kompatibilna merna jedinica u ovom slucaju
Brajan Koen: a unutra treba da ti je prosečno 15 cm, pardon, stepeni Kliknite za proširenje... mislim da centimetri nisu kompatibilna merna jedinica u ovom slucaju
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 02.12.2009. u 16:07 - Kviz za žene #54 Nisu valjda kilometri u pitanju?
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.601 02.12.2009. u 17:30 - Kviz za žene #55 dachazr: Nisu valjda kilometri u pitanju? Kliknite za proširenje... Horgoš - Požega ( pre roka )
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 02.12.2009. u 17:34 - Kviz za žene #56 Brajan Koen: Horgoš - Požega ( pre roka ) Kliknite za proširenje... Bar jedna traka da se osposobi.
G gost 113085 Elita Poruka 17.207 02.12.2009. u 17:42 - Kviz za žene #57 dachazr: Polako cure, treba da pogodite na koja dva mesta sam ja mislio. Poučene vlastitim iskustvom, naravno. Ova su u mojoj "praksi" bila univerzalna, a evo i pomoći, ne nalaze se na genitalijama. Kliknite za proširenje... Ne znam...ja imam neka skroz smijeshna erogena mjesta....bar mi se cini.... dno vrata ili vrh ledja....kako god hocesh,kad mi ljubi,a pusti malo bradu [dva-tri dana bez brijanja]....pa kad predje tuda....UMIREM.... izmedju prstiju na rukama kada samo predje usnama taj dio...UMIREM... idt,itd....a samo ako mi pridje ushima....turn off...automatski....
dachazr: Polako cure, treba da pogodite na koja dva mesta sam ja mislio. Poučene vlastitim iskustvom, naravno. Ova su u mojoj "praksi" bila univerzalna, a evo i pomoći, ne nalaze se na genitalijama. Kliknite za proširenje... Ne znam...ja imam neka skroz smijeshna erogena mjesta....bar mi se cini.... dno vrata ili vrh ledja....kako god hocesh,kad mi ljubi,a pusti malo bradu [dva-tri dana bez brijanja]....pa kad predje tuda....UMIREM.... izmedju prstiju na rukama kada samo predje usnama taj dio...UMIREM... idt,itd....a samo ako mi pridje ushima....turn off...automatski....
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 02.12.2009. u 17:48 - Kviz za žene #58 Firestarter_Max: Ne znam...ja imam neka skroz smijeshna erogena mjesta....bar mi se cini.... dno vrata ili vrh ledja....kako god hocesh,kad mi ljubi,a pusti malo bradu [dva-tri dana bez brijanja]....pa kad predje tuda....UMIREM.... izmedju prstiju na rukama kada samo predje usnama taj dio...UMIREM... idt,itd....a samo ako mi pridje ushima....turn off...automatski.... Kliknite za proširenje... Imamo pobednicu! Isprazni mi novčanik.
Firestarter_Max: Ne znam...ja imam neka skroz smijeshna erogena mjesta....bar mi se cini.... dno vrata ili vrh ledja....kako god hocesh,kad mi ljubi,a pusti malo bradu [dva-tri dana bez brijanja]....pa kad predje tuda....UMIREM.... izmedju prstiju na rukama kada samo predje usnama taj dio...UMIREM... idt,itd....a samo ako mi pridje ushima....turn off...automatski.... Kliknite za proširenje... Imamo pobednicu! Isprazni mi novčanik.
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 02.12.2009. u 17:50 - Kviz za žene #59 Aj kad stignem javiću ti se na pp, i dogovorićemo se kako da realizujemo to u vezi nagrade... Svaka ti čast pobednice.
Aj kad stignem javiću ti se na pp, i dogovorićemo se kako da realizujemo to u vezi nagrade... Svaka ti čast pobednice.