Kvazimodo vs zver

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vash konachan odgovor je:

• Lepo zlo

• Ruzno dobro

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Da mozete da birate samo izmedju ova dva shta bi ste izabrali?

1)Lep/lepa,fizichki znachi savrshen/ena ko iz vashih snova pa i vishe ali najvece moguce djubre od choveka,zlo. ili
2)Ruzan/na,pravi gabor ali dobar/ra u dushi,bash vam prija s tom osobom bla bla samo shto vam je fizichki odvratna?

Znachi nema jok ili neshto 3. bio/la bih sama,meni kad se dopadne kao osoba dopadne se i fizichki bla bla....ako je to zaobidjite,samo dva od ponudjenog.

Kvazimodo je deformisan ali dobrica ko i iz knjige,tako da je logichno da je zver...vishe u smislu karaktera shto opet ide u skladu s onom prichicom princ u zabca pa je posle postao ..ili tako neshto.
Ima li josh pitanja ? (:

Mislim da svega ovoga ne bi bilo da je lepo opisano u prvom postu.

Ali ja ću biti ozbiljna.
Za vezu i seks bih birala lepog ali zlog. Pošto bih ga, kada me zavoli, a morao bi, postao dobar. :)
Za prijatelja i saradnika dobrog, a ružnog. Mada bi saradnik mogao da bude i malo zao prema drugima.

1)Lep/lepa,fizichki znachi savrshen/ena ko iz vashih snova pa i vishe ali najvece moguce djubre od choveka,zlo. ili
2)Ruzan/na,pravi gabor ali dobar/ra u dushi,bash vam prija s tom osobom bla bla samo shto vam je fizichki odvratna?

Znachi nema jok ili neshto 3. bio/la bih sama,meni kad se dopadne kao osoba dopadne se i fizichki bla bla....ako je to zaobidjite,samo dva od ponudjenog.
Pa od zlih imam fobiju veravao ili ne... :lol: Tako da ni u ludilu... ko se jednom opece duva u prste i dok ga iz zemlje vadi...
A o ruznima i ne razmisljam uopste... tako da... ebalo te pitanje.... :lol:
Sva sreca pa u zivotu nikad nije situacija tako extremna... i ta pitanja ili ovaj extrem ili onaj extrem... cemu to... neki psiholoski test? :lol:

No ne vidim sto ne bi postojala opcija i lepu i dobru... ;)

Al aj da ti odgovorim ako bas mora da se odgovori na decije spomenar pitanje: :lol:
Ako je za neki neobavezan sex... i da je vise nikad necu ni videti ni cuti... ni imati bilo kakvog dodira sa njom... onda bi pre lepsu... U svakom drugom slucaju ruzniju...

ruznu. Platio bi joj kasnije estetsku hirurgiju ako bi steko para.

Doshao Pinokio kod Djepeta da mu se zali kako mu je tuki chetvrtast. Kaze teshko se snalazi sa ribama. Nikako mu ne ide. Kaze matori, iamam ideju! evo ti komad shmirgle i kad dodjesh kuci oshmirglaj ga malo tek toliko da oborish oshtre ivice. Da ne bude coshkast. Poslusha njega Pinokio i sretnu se oni posle par dana. Pita matori Pinokija, je li sine ...kako je bilo? Jesi bocnuo neshto ovih dana?
Pinokio: Pa ooonooo nije loshe, al' shmirgla je zaaaaakon!

Најрадије не бирам ништа. Мада, ниси рекао да ли нам је тај карактер под 1) такође одвратан или не, пошто има и оних којима не смета да ли је неко зао/ђубре/итд.

Жалосно је што је под 1) могуће да дође до везе, док под 2) није никако. Ајде да кажеш "ружна особа" или тако некако... свако је неком леп, па можда баш буде и тај теби. Али овако како си рекао, да је баш теби физички тотално одвратан, ту до праве везе никако не може да дође.

Mene "Covek slon" rasplace do bola, svaki put. Znaci, drugo. A i zver je bila ruzna u bajci "Lepotica i zver" i tako...:P

Аха... боље би било да је ставио Човек-слон vs. Доријан Греј, било би тачније. :)

И Квазимодо је у књизи (ако се добро сећам) ретардиран, и нема ничег племенитог и узвишеног у себи, тако да није баш та слика душе од човека у одвратном телу, као у популарној култури.

Back