Kvazi umetnici dostojni prezira

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to su oni kojiima veštačka inteligencija radi kreativni deo posla....ima ih i ovde na forumu koji se kite AI perjem...
šta mislite o njima?

video parodija na tu temu
https://www.facebook.com/share/r/16FjnvhrsM/

Kada je Al u pitanju, tu se delimično slažem. Ponekad mi da zanimljivu temu i otvorim je na Psihologiji npr, ali ne koristim sve što taj Al napiše. To bi bila onda Alova tema, ne moja.

E, sada..da se vratimo malo u vreme pre Al-a.

Jedan pisac X je rekao da je pisac Y kvaziknjiževnik, tj kvazipisac.

Jedan čitalac A je za pisca B, otkrio da je plagijator. Tri puta sam proveravala i shvatila da je čitalac A u pravu.

Da li je onda i pisac B kvazipisac?

Reč kvazi znači tobožnji, lažni..

Da ostavimo po strani veštačku inteligenciju, Al-a, koje osobine može da ima neki kvaziumetnik?

Kako možemo da znamo da je neko kvazipisac? Kvaziumetnik?

Poslednja izmena:
ono što najviše razlikuje kvazi umetnika koji se oslanja na AI od pravog umetnika je to što kvazi umetnik ne ulaže skoro nikakav trud nego neko drugi tj. veštačka inteligencija u ovom slučaju to radi umesto njega.. pogledaj video sa linka koji sam poslao...

Pogledala sam video. Nadam se da Al ipak neće zameniti umetnike, one prave.

Mislim da je i pre dolaska Al-a bilo onih koji druge zovu -kvazipisac, kvazislikar, kvaziglumac..

Poslednja izmena:
Pogledala sam video. Nadam se da Al ipak neće zameniti umetnike, one prave.

Mislim da je i pre dolaska Al-a bilo onih koji druge zovu -kvazi pisac, kvazi slikar, kvazi glumac..
Uskoro sledi era komercijalnih filmova napravljenih bez pisaca i glumaca potpuno od strane veštačke inteligencije....

pogledaj trenutno poređenje AI scene iz filma i iste scene koju glume glumci različitog nivoa...

Mislim da je briga oko toga napumpana... Zanatlije, tj. oni koji NISU umetnici će koristiti AI-ja...
Umetnici, kojih ima jako malo na svetu u odnosu na populaciju, sigurno neće koristiti AI-ja,
jer sami žele da prožive i dožive kreaciju...
Tako da - ne treba da brinemo... treba da brinu oni koji će izgubiti svoje poslove, jer će ih AI
potpuno zameniti...

Back