xpertbet Iskusan Poruka 5.699 13.08.2009. u 22:16 - Kvalitet sexa uz sve zastite koje se upotrebljavaju #51 bondOVA DEVOJKA: U mom slucaju ne narusava Nikad ne rizikujem , uvek kondom Kliknite za proširenje... da li to znachi duga veza i dalje durex zenski najbolji prijatelj?
bondOVA DEVOJKA: U mom slucaju ne narusava Nikad ne rizikujem , uvek kondom Kliknite za proširenje... da li to znachi duga veza i dalje durex zenski najbolji prijatelj?
Serdecnij Ističe se Poruka 2.902 13.08.2009. u 22:23 - Kvalitet sexa uz sve zastite koje se upotrebljavaju #52 Georg_Faust: da li to znachi duga veza i dalje durex zenski najbolji prijatelj? Kliknite za proširenje... Pa neces verovati ali nekad mi je u vezi od godinu i po dana to bilo pravilo. Za ubuduce to ne bi vazilo ali to bi morala da bude duza veza , minimum sest meseci Ne samo zenski najbolji prijatelj
Georg_Faust: da li to znachi duga veza i dalje durex zenski najbolji prijatelj? Kliknite za proširenje... Pa neces verovati ali nekad mi je u vezi od godinu i po dana to bilo pravilo. Za ubuduce to ne bi vazilo ali to bi morala da bude duza veza , minimum sest meseci Ne samo zenski najbolji prijatelj
xpertbet Iskusan Poruka 5.699 13.08.2009. u 22:27 - Kvalitet sexa uz sve zastite koje se upotrebljavaju #53 bondOVA DEVOJKA: Pa neces verovati ali nekad mi je u vezi od godinu i po dana to bilo pravilo. Za ubuduce to ne bi vazilo ali to bi morala da bude duza veza , minimum sest meseci Ne samo zenski najbolji prijatelj Kliknite za proširenje... dammit svaki kontakt treba lepo izolovati kondomom! Prilozi pamet u glavu.jpg 16,2 KB · Pregleda: 4
bondOVA DEVOJKA: Pa neces verovati ali nekad mi je u vezi od godinu i po dana to bilo pravilo. Za ubuduce to ne bi vazilo ali to bi morala da bude duza veza , minimum sest meseci Ne samo zenski najbolji prijatelj Kliknite za proširenje... dammit svaki kontakt treba lepo izolovati kondomom!