GromHellscream
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
Ajde
Nije to toliko strogo
Uostalom
Možete da se žalite
i ja sam kontao.....ove sto su nas "pazile" su sasvim ok i voleo bi da one pregledaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde
Nije to toliko strogo
Uostalom
Možete da se žalite
jos sutra kad bi imao 10 iz mate jaooooooooooooo i JEBENI THE END a ONDA batice samo sve 5 uvis i ojhaaaaaaaaaaaaae sta sve treba od pribora za matu???????????
evo u hronici su sada prikazali da nase testove policija prenosi u neku veliku ucionicu u nekoj skoli u Zelezniku.Ucionica je zapececena,prozori zatvoreni,i 2 policajca na smenu dezuraju ispred ucionice.Sutra direktori skola dolaze po te testove i onda se spremaju za nas.Gledao sam transport testova(strasno ovo nema ni na filmu)
A joj.. Jeste li namuchili Snezhu i ove godine?U OS "Braca Jerkowic" u ZNIK-u,MY SCHOOL![]()
Ne, biće samo rešenja
A u onom sam pisala priloska odredba za uzrok,za mesto....a neko kaze da treba samo uzrok,mesto..Jel su ovo greske?
Ja zasita sumnjam da bi neko bio tolika cepidlaka da bi oduzeo nekom bod za jedno ''za'' koje ne menja nishta. Znanje je tu, a to je verovatno bitno..
Mislim, proseravanje..
pazi, pregledaju profesori osnovnih shkola
nisu to neki magistri ili slichno
A joj.. Jeste li namuchili Snezhu i ove godine?