Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nece severna koreja da vidi SP..uvesce im sankcije

imam 2 pitanja:

1.Jel cuo neko nekad za nekog njihovog igraca(menadzeri i ta sranja) :D:D
2.Jel postoji sansa da neko od njih posle mondijala (ako igraju) vidi neku drugu zemlju, il je to ustavom zabranjeno tamo
Nisam cuo za nekog njihovog igraca ali to nema veze..njima je ucesce zagarontovano u Juznoj Africi! (jer su zavrsili drugi u grupi i zasluzeno su tamo)..ovom prilikom molim Blatera da ne mesa politiku u fudbal :D

Poslednja izmena:
Hong Yong-Jo (Hangul: ??? born 22 May 1982) is a North Korean international football player. He currently plays for FC Rostov[1] in Russia. He previously played for April 25 FC in the North Korean 1st division and FK Bežanija in the Serbian Superliga.

svasta pise na wikipedii:eek::mrgreen::hahaha:

Hong Yong-Jo (Hangul: ??? born 22 May 1982) is a North Korean international football player. He currently plays for FC Rostov[1] in Russia. He previously played for April 25 FC in the North Korean 1st division and FK Bežanija in the Serbian Superliga.

svasta pise na wikipedii:eek::mrgreen::hahaha:

Ne pise svasta,nego je to 100% tacno.
Taj lik je neko vreme proveo u Bezaniji ali ne znam cak da li je bio i registrovan na kraju....
Znam da je dosao na probu i kako se to zavrsilo nemam pojma......
Ali sa njim je dosao jos jedan korejanac,pripadnik neke sluzbe,koji je bukvalno imao zadatak da pazi na njega........da ne zatrazi politicki azil ili sl....

pise da im je taj kapiten
***** ti ekipu ciji je kapiten pre 1-2 godine igrao za bezaniju
hahaha

inace golman im je izjavio, procitao u nekim novinama..da stoji na golu s.koreje oseca se kao da brani svoju domovinu...tako nesto

kakvi ludaci

bice kantanja na mondijalu:D(nadam se samo da to necemo biti mi :D:D)

Kapelov ultimatum Bekamu
Selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapelo izjavio je da Dejvid Bekam neće igrati na Mundijalu u Južnoj Africi ukoliko se ne vrati u Evropu.

"Bekam odlično zna da se u decembru mora vratiti u Evropu. U slučaju da to ne učini neće imati nikakve izglede za odlazak na šampionat sveta", rekao je Kapelo za italijanski "Gazzetta dello Sport".

Bekam je 2007. iz madridskog Reala prešao u američki klub Los Anđeles Galaksi i od tada se ne nalazi u prvom planu engleskog selektora.

Popularni as je početkom ove godine kao pozajmljen igrač nastupio na 18 utakmica za italijanski Milan, pa ostrvski mediji pretpostavljaju da će i na kraju ove godine moći da ispuni Kapelov zahtev.

Novi grip i na kvalifikacijama za SP... najdamo se bez većih posledica...

Donovan sa novim gripom igrao protiv Meksika!

00007911.jpg

Reprezentativac SAD i kapiten L.A. Galaksija, Lendon Donovan, nova je žrtva virusa tipa H1N1. Lendon je neprijatnu vest saznao u četvrtak, nekoliko sati posle kvalifikacione utakmice protiv Meksika, koju su Amerikanci izgubili rezultatom 2:1.

Vest

Novi grip i na kvalifikacijama za SP... najdamo se bez većih posledica...

Donovan sa novim gripom igrao protiv Meksika!

00007911.jpg

Reprezentativac SAD i kapiten L.A. Galaksija, Lendon Donovan, nova je žrtva virusa tipa H1N1. Lendon je neprijatnu vest saznao u četvrtak, nekoliko sati posle kvalifikacione utakmice protiv Meksika, koju su Amerikanci izgubili rezultatom 2:1.

Vest

Svashta

Biić najavljuje sredinu terena Srna-Rakitić-Kranjčar. To mi se nimalo ne sviđa, Srna je bek, Rakitić i Kranjčar niš koristi, svi zajedno spori ko magla i vječno u prilazu:evil:. Samo se guze, vrebaju faule i neke slobodnjake. Protiv Bjelorusa će to ići, ali bojim se da bi protiv Engleza vrlo bzo moglo postat jasno da je Modrić jedan, jedini i nezamjeniv. Mandžu bi ja poslao na Engleze da jede travu s Olićem pa ko koga. Dao bog da se syebem u procjeni.

Gledal sam zadnjih dvaes minuta Ukrajina: Andora. Ovolko utučen nisam bio ni kad smo sve stative protiv Ukrajine poogodili u zadnijh 5 minuta:sad2:

Od svih tekmi danas Platini je uživo gledo upravo ovu šugavu. Tri penala je Ukrajini sviro, dva nepostojeća. Produžil je prvo 2 minute bez razloga i oni zabili gol!:rtfm:

Usrali smo motku i više se ništa neće prepustiti slučaj. Ukrajina je domaćin EP i mora na svjetsko.:rtfm:

E dabogda ih isprašili u dodatnim yebo im pas mater!!!!:evil::evil::evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back