Kutak za trudnice

Velika beta kao ova od 20 iljki moze da znaci da su blizanci
Mislim moze,a i ne mora
Meni je u prvoj trudnoci u tom periodu beta bila oko 30 iljki a bili blizanci
Kazem opet ne mora

Nosio svekar rez.moje kod endokrinologa
Kaze predozirali me,smanjila mi eut.na 25mg :)

jexy jel mogu negde da se kupe tabl. eutiroxa od 25 mg? ja treba da uzimam 12,5 pa sad delim na 4 onu od 50...ne baš precizno.

Evo ovako... :) Vratih se malo pre iz DZ. Prvo moram da kazem da su bas sturi u prici, nije mi ni rekla koja sam nedelja, vec je komentarisala sa sestrom kako mora da me ubaci na UZ jer sam vec 7. nedelja (to sam sve cula dok sam se oblacila po zavrsenom pregledu). :( Inace doktorka je ok, mirna, stalozena zenica. Sve sto sam je pitala (a nisam puno) mi je odgovorila ali sam nekako ocekivala da posto mi je prva trudnoca opet bude malo detaljnija ili mozda ceka UZ pa da vidi sta se i unutra desava.

UZ mi je zakazala za petak, i dala mi je uput za vadjenje krvi, i ja sam joj trazila uput za toxsoplazmozu jer imam macku. I da, rekla mi je da imam malo zavaljeni matericu. To je otprilike bilo sve :(

nema veze suki,bitno da ti uneses tu jednu tabletu od 50 u ta 4 dana...pa sad,jedan dan malo vise a jedan malo manje,nije bitno uopste...:)
ja sam pila 5 dana po 150 i 2 dana po 200 da bi mi nivo hormona u krvi bio odrzavan na tom nekom nivou koji mi je trebao...
ti i da pijes svaki drugi dan po 25,opet bi ti bilo ok,tako da ne treba da brines

nema veze suki,bitno da ti uneses tu jednu tabletu od 50 u ta 4 dana...pa sad,jedan dan malo vise a jedan malo manje,nije bitno uopste...:)
ja sam pila 5 dana po 150 i 2 dana po 200 da bi mi nivo hormona u krvi bio odrzavan na tom nekom nivou koji mi je trebao...
ti i da pijes svaki drugi dan po 25,opet bi ti bilo ok,tako da ne treba da brines

vidis to mi nisu objasnili :)
ondaK dobro :)

Čičak sitno sitno :)

Mislite na 3 x 20 komada mrezastih ulozaka? ja danas kupila samo 3 x 10 komada, nisu imali vise u apoteci
3 x 5 komada mrezastih gacica jel? Ja uzela samo 1 x 5 komada
I uzela sam 5 podmetaca a mislim da ce mi trebati vise

PS. Ja sam sedala bome na wc solju... doduse par puta samo, ja tamo nisam mogla veliku nuzdu, tek kuci,
ali sam piskila par puta i morala sesti... i ja sam ponela i dezinfekciju i sve ali nisam.koristila... jedva sam.gegala do kupatila
uz pomoc cimerke, koji asepsol... samo se mislila da se ne onesvestim

Juce sam usla u 39-u nedelju. :)
Danas saznajem jel idem sutra ili prekosutra.

I veceras cu konacno da spakujem torbu, ako je nadjem. ;)
I sredjivanje, feniranje, malo maske, secenje noktiju, mackanje(ko zna kad cu sl.put),
A uvece brijanje( od glagola Tu bri :mrgreen: )

Jos HbsAg da mi stigne.
I danas medu na kontrolu da odvedem.

Ne znam da li da kupujem jos mrezastih ili da ponesem ovo
pa ce mi neko doneti ako zafali?

A tako bi volela da bude petak, i izadjem u ponedeljak,
nedostajace mi moj medo :)

aha
meni je mm naknadno doneo sve kada sam se porodila, msm tu torbu, jer je bilo kako je bilo, mislim da sam imala dva ili tri pakovanja, pa mi je on polse donosio svaki dan po jedno, i ja sam kupovala dole u prodavnici porodilista....

ne bih sela na onu solju ne znam koju zastitu da stavim

Ja sam bila u dvokrevetnoj sobi ali tek 3. dana pred otpust mi je stigla cimerka.
Moja mamicka se ufuljala to prvo vece, pod izgovorom da donese panadol extra (alergicna sam na brufen a nista drugo nemaju u Visegradskoj),
preprskala asepsolom kupatilo, tako da su navlake bile za svaki slucaj :).

Mislite na 3 x 20 komada mrezastih ulozaka? ja danas kupila samo 3 x 10 komada, nisu imali vise u apoteci
3 x 5 komada mrezastih gacica jel? Ja uzela samo 1 x 5 komada
I uzela sam 5 podmetaca a mislim da ce mi trebati vise

PS. Ja sam sedala bome na wc solju... doduse par puta samo, ja tamo nisam mogla veliku nuzdu, tek kuci,
ali sam piskila par puta i morala sesti... i ja sam ponela i dezinfekciju i sve ali nisam.koristila... jedva sam.gegala do kupatila
uz pomoc cimerke, koji asepsol... samo se mislila da se ne onesvestim

Izvini nisam bila precizna 3x20 komada i 3x5 gacica.
U Visegradskoj ne radi vise radnjica u prizemlju pa am spakovala da imam vise.
Ulozaka mi je ostalo za ko kuce desetak.

Back