Kutak za trudnice

e gorusica je jedna od retkih stvari koja me je mucila i nabavila sam neki renie, lek na prirodnoj bazi, dakle sme u trudnoci koliko hoces, ali ga nema kod nas, pa on je zakon za to, da znas ako imas mogucnosti, jer zna stvarno da urnise ta gorusica

Ја сам грицкала Gelusil lac у трудноћи, он је дозвољен колико ја знам.

Други савети су - бадеми (бланширани) и пијење млаке воде ујутру пре јела и иначе по потреби.

Poslednja izmena od moderatora:
idemo kod doce u subotu na uz predovi pa cu taman to vidjet s njim
da mi kaze sta smijem
ovo je stvarno smor s gorushicom
inace je sve super

У првој трудноћи ме је мучио страховит свраб. То је било у вези са хистамином али не умем да објасним како и зашто.

У другој - горушица.

Пробај са млаком водом, мени је доста помогло.

У првој трудноћи ме је мучио страховит свраб. То је било у вези са хистамином али не умем да објасним како и зашто.

У другој - горушица.

Пробај са млаком водом, мени је доста помогло.

fala, probacu
sad kao pijem onu mineralnu s mg
koji mi inache smeta, al evo...ziva sam
i malo se smiri ovo pa se vrati...ako jedem, ako legnem i tako
luda zabava :lol:

e, to si u pravu
samo me danas naplashishe kako ova gorushica ima sad do kraja da traje...
al nadam se da nece
smanjicu obroke ono tipa par zalogaja pa pauza i tako...

Тако је, без пуног желуца. Шетај се, кад год можеш.

Дете се рађа у пролеће, можете врло брзо напоље с колицима.

ma, mi smo vec i ljetovanje isplanirali...idemo kod djeda i bake u dalmaciju cim budemo mogli ;)

Видим да ћеш ти бити способна и нормална мајка. Мислим да не спадаш у жене-паничарке.

samo da sve bude ok...to mi je jedina frka
znas, da se sve ok zavrshi

Хоће.

Poslednja izmena od moderatora:
Видим да ћеш ти бити способна и нормална мајка. Мислим да не спадаш у жене-паничарке.

a sta znam...mi smo obje proplivale sa manje od godinu dana
sestra sa par mjeseci, bukvalno...dobro, ne bas proplivale, al onako...plutale smo profi...:lol:
a kakva cu bit...pojma nemam, realno, sad sam u fazi da sjedim i chekam rodu...da fino isporuci ovo cheljade zivo i zdravo...
ostalo cemo sve lako...:lol:

a sta znam...mi smo obje proplivale sa manje od godinu dana
sestra sa par mjeseci, bukvalno...dobro, ne bas proplivale, al onako...plutale smo profi...:lol:
a kakva cu bit...pojma nemam, realno, sad sam u fazi da sjedim i chekam rodu...da fino isporuci ovo cheljade zivo i zdravo...
ostalo cemo sve lako...:lol:

Кад се сетим себе...Као да је јуче било. Отишла сам на први порођај препаднута као да идем на стрељање.

За други сам знала да опет морам на ЦР тако да се анестезиолог чудио мојој опуштенцији.

zsukiiiii, cekam te cekaaaam z:)

pozdravcic zenama, citam vas, kod mene nista za prijaviti.z:lol:

trudim se :znamiguje:.. trenutno sam preokupirana izborom haljine za svadbu, muzikom, i sl sranjima tako da ne razmisljam o bebama i ureaplazmi. sled mj cu kod gin da uradim test da vidim jel gospodja tu ili je iscezla kojim cudom.

ata ima li te, kako si? ti si mi bila pravo iznenadjenje :zskace:

znaci, ljudi su stvarno nevidjeni
dolazi nam sad suprugova snajka, najavila se jucer, i kaze - e, necu da te ljubim, boli me grlo
pa sto si dosla koji moj, ako te boli grlo...ono, nisam paranoicna, al neka gadna prehlada hara
moji su svi imali temperaturu 40 ukljucujici i malu necaku
nisu mi dali ni poklone da donesem djetetu dok nije proslo i sad mi ti dodjes na gajbu tako...missim...z:cry:

slobodno ih vrati sa vrata, ne razmisljaj uopste !!!
pa se mozes pravdati hormonima, ali ako vec kaze da je boli grlo a ipak je dosla :eek:

preporucujem ti nar za sokovnik :ok:

daj bwe chichak moja sestra tu prehladu fasovala sad, prije nove godine
a termin joj 16.01. sad
jedva je pregurala...samo mi to fali
znaci, ne mogu ti objasnit koliko me ovakvi ljudi nerviraju
to je grip a ne prehlada
ne treba ti to definitivno

- - - - - - - - - -

al ako me gorusica bude ovako pichila do kraja bice bas divno...bajkovito jedno iskustvo z:cry:

chasha ladnog mleka na eks :)

Meni je u drugoj trudnoći pomagao jedino badem protiv gorušice. I to na kratke staze, pa Jovo nanovo - gric, gric, gric...

Do pre koji dan su me ubijale mučnine, ma ako sam mogla stotinak grama hrane dnevno da pojedem. Onda je to, uglavnom, prošlo, a počela sam da jedem kao prase... :roll: I dalje ne mogu da podnesem miris kafe, pržene, tj. bilo kakve ribe i slično, ali ipak mogu da jedem većinu stvari. Upravo dok ovo kuckam ja grickam pečeni suncokret, to mi je omiljena grickalica, mogu to da jedem non-stop... doduše i mimo trudnoće, ali sada.... masline takodje, mandarine urnišem... i tako... ko o čemu, ja o jelu... :rumenko:

U ponedeljak imam zakazan onaj 4D UZ gratis u 10-toj nedelji. Mada sam već zagazila u 11-tu nedelju, ali dr mi tako zakazao. Pa ću se tada dogovoriti sa njim za dabl, tj. za ekspertski UZ.

Kako su ostali mali i veliki stomaci ovde? Bokice, vršnjakinjo, kako si ti, šta ima novo? z:lol:

Ja danas kilava... jedva nesto ucila...
Ova beba ce biti zivahna... skakuce kao skakavac
a ja se razmisljam gde cu je smestiti u sobi, jel joj dovoljna jedna fioka,
nista joj kupila nisam od robice(mislim i da necu, ima medine),
koliko pelena da kupim za pocetak, sta mi treba za porodiliste itd itd...

Back