Kutak za trudnice

Ma isla danas da skidam konce a dr u sali
pa cekaj kao kreten
na kraju je nisam ni sacekala, vec mi je skinuo konce prvi dr na koga sam natrcala
ionako me ta dr nervira, ne zelim ni da je vidim
ja joj odnela izvestaj od one noci kad sam primljena hitno, kad je drugi dr otvorio ranu da drenira hematom
ona ga ne procita uopste i zatvori mi ranu kao da ne krvari, brze ce da zaraste
rekoh 'ali hematom' 'kakav hematom, nemas hematom'
tamo sve lud zbunjenog
imam jos jednu kontrolu uz i bris rane 31.12 i nadam se da je to sve

hbg kad me ovaj put šusterka šila pa se iskomplikovalo bez potrebe
al sad je ok, zahvaljujuci dr iz ambulante koja me pregledala sutradan posle tog hitnog prijema i zainteresovala se da isprati sve do kraja
Хвала Богу на тој др из амбуланте. А због таквих ствари ја идем искључиво код мог доктора. Породилиште ме види само на порођају. Тако је било оба пута до сад, па се надам да ће тако бити и сад :)

ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVNOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Nekako je I pravedno da dobijes blizance posle svega sto si prosla :) Mnogo me raduje kad to cujem I daje mi nadu da cu I ja imati priliku da ponovo iskusim tu srecu! I ja bih blizance :) Zelim ti knjisku trudnocu I zdrave bebice. Jos kad bi mogli da budu bata I seka da vam bude dva-dva :)

ne zxnam, ja htela da nosim al nekako mi deluje da nije dobro da stisnem sad stomak
mada nije ostao stomak ko stomak nego visak koze i salce...to cu da sredim za mesec dva
nego krvarim jako cudno
7 dana bilo i samo prestalo odjednom...i 4 dana nista...samo nesto ko sekret zuckast...i juce popodne krene onako posteno opet...pa predvece se smirilo i danas opet krenulo al manje nego juce i sve tako nesto bez veze
dr kaze(boze jadan covek ima broj da promeni zbog mene) da nije zabrinjavajuce a ja se ne secam prosli put kako je bilo

Kad moze da se nosi onaj pojas za stomak, jel zna neko? Jel moram da cekam da prodje neko vreme od carskog ili mogu da pocnem? Toliko se vucaram po lekarima a to zaboravim da pitam...
Моја кума је, кад се породила, приликом изласка из породилишта купила и одмах почела да носи. А породила се царским резом. Тако да бих ја рекла да можеш...

Марина, коначно, добила богиње. Ишчекујемо их од октобра. Пошто сам и прошли пут прошла Анине богиње кад сам била трудна са Марином, сад се уопште не потресам.
Како сте ви, да ли вас је ухватило празнично расположење?
Како су tsy, василије... има ли још нека да се породила у међувремену?
Ајде, љубим вас све :*

Ja juce pala...
Zakacila mi se pertla jedne cipele za drugu, a pune ruke kesa i torbi...
Pala ko kruska... Na kolena, na beton, oderala sam se... ali sam nekako ukoso, pa
sam se rukama docekala na travu, onako sa strane popreko i na tuju zalegla...
:)

Inace smo ok...
Imamo goste... brat i njegova porodica... sin im je medin uzrast...
Uzivamo gledajuci ih i igrajuci se sa njima.po ceo dan

Najjace od svega je bilo, sto svi pitaju Jesi dobro... ja ustajem Sve je ok...
Kupim one kese i nastavljam... a mm ladno zastao kod tuje i gleda jesam li je slomila...
Kad sam mu oplela pred gostima... posle mu bilo zao... bilo i meni... a on sve sinoc Jesi se stresla,
pa jel se beba gica, jel te boli nesto... Ahahahahah...

Ja sam ok Suzo osim sto ne spavam :lol:
mm me iznervirao nocas
beba zezala nije htela da spava i mm me zezne i legne i zaspi a ja se cimala sa malom,kenka nesto,nista nece jela,presvucena ovo ono...i ja sta cu, sela sa njom u rukama i buljim u tv
onda posle dva sata buljenja ja nju nahranim i ona kao zaspi...ja pomislim da je spustim da spava, ona se probudi i krene da kenka...a meni glava pada bukvalno,uspavala sam irinu bila i zaspala i pandur tata dosao i probudio me :evil:
gledam nocas njega,on spava boli ga uvo...tako mi nekad dodje da ga gadjam necim i kad skoci ja da budem u fazonu :whistling:

a danju naravno Irina mali policajac,budno pazi da slucajno neko ne zatvori oci :lol: tako da mi ne znaci to sto on hrani bebu i nosa je kad treba
i tako eto...jutros sam mu ocitala jer je nocas mala u ta bedna 4 sata sto sam spavala, 2 puta jela i on je cuo jednom i pitao jel spavala ja reko nije i on se okrene i nastavi da kunta...
naspavacu se kad Irina krene u vrtic...osim ako Tamara dobije grceve bas u vreme kad je Irina u vrticu :hahaha:

odveo mm malu na kontrolu zbog onih antitela sto je primila u petak pa ce da joj rade UZ glave,abdomena i grudnog kosa i plasticni hirurg ce pogledati nepce da vidi kakva je tacno situacija...sad sam malo nervozna
ona pije oko 600 ml mleka na 24 h al kilaza joj se ne pomera bas nesto i to me tako nervira
samo mi mililitri i grami u glavi
izem ti ad mleko

- - - - - - - - - -

a ti narkosu,smanji malo opijate :mrgreen: c c c...majka maloletnog deteta

Poslednja izmena:
I ja sam prosli put pala niz stepenice.... Bas smo trapave, ovaj put cu vrat slomiti, kakva sam, bas sam umorna I iscrpljena, nisam se tako osecala u prvoj....
A moram do grada jos da kupim poklon za mamu I tatu I vladeti jos neku knjigu..... Pa da zapakujem sve....i sutra cu da napravim cheese cake, za toliko imam snage i.dosta od mene :-D stalno mi se spava I vrti u glavi....

i ja sam pala sa Irinom kad sam bila trudna
na ulici :lol:
prosula se ko sveca al srecom na stranu pa nisam udarila stomak
al sam zveknula stomak kad sam krenula na porodjaj :lol:
neko prosuo nesto u hodniku na nasem spratu i ja se okliznula i kolenom se zveknula u stomak...malo je falilo da odletim niz stepenice
katastrofa
sad sa Tamarom nisam padala

Back