Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
pa i ja dok izvadim bus plus nece mi ni trebati jer ce da me zaobilaze zbog stomaka...vec je iskocio...kad nosim nesto usko...jos malo ga dodatno naduvam kad oni naidju i eto 
- - - - - - - - - -
tesko staviti bebu na sisu pa dremaj do mile volje

- - - - - - - - - -
prakljacajoj, sad se setih devojke koja je lezala sa mnom u sobi, porodil se kada i ja
ona je ladno ponela cepice za usi, znaci stavi ih i ne cuje sopstvenu bebu koja lezi pored nje i vristi od placa
strasno, ali strasno, kao treba joj da se naspava
jbt ja nesto surivje nisam videla , bebac bre dva dana ima, misic mali, urlice, ona zenska cepice u usi, dok je nisu provalile sestre i ostali iz sobe
tesko staviti bebu na sisu pa dremaj do mile volje

Bio je na 28 poslednja 4 meseca, sad vise ne znam kad je ovulacija. Moracu opet da kupim tracice za ovulaciju i da se baciomo na posao.
..nekad i istovremeno, 100% 

. Ovako mirovanje, a ja da iskocim iz koze. Zanimljivo bilo prvih nedelju dana, a posle
Jos svi oko mene radili, pa kao nece do mene da me ne zaraze (posle spontanog su svi bili extra pazljivi), nemaju vremena, na stizu.... Razumem ja i njih, ali ipak bilo bi mnogo lakse u drustvu. Jos mi gin zabranila keks do neke 18 nedelje
zbog kontrakcija. Ja na Utrogestanu i Bensedinu, samo spavam i cekam drugi trimestar. Ali zato kada sam usla u 4. mesec
Nista mi nije bilo tesko.
jos malo izdrzi, pa II trimestar.