Kutak za trudnice

:zag: Pa ja tek sada saznah da si ti ponovo trudna :rumenka:

Bas mi je drago. I tako ponovo se skuplja staro drustvo za Kutku :heart:

Valjda Zsuki, Birica i ja uskocimo u sledecu turu. Kaze meni Kuma:
"Znas nekako te trudnoce idu u talasima. Saznas da je neko od drugarica trudna, pa jos neko i tako odjednom ti se cini kao da su svi trudni. Pa neko vreme pauza, pa opet neki talas novih trudnica.Ti se samo potrudi da uhvatis neki od tih talasa." Eto, valjda cemo mi uhvatiti taj sledeci "talas" :per:

Mislim da ce Birica samo da posmatra tuzhno :sad2:... ali ce vam zdushno navijati :klap:

ehej :hej: nije mi bilo duze vreme,unisti me ova alergija na polen ,na pumpicama sam vec neko vreme,radila uz u 12 ned dobar hvala Bogu,radila i double nije los,ali radicu i triple ,nista ne skodi,sem sto dajem pare :huh: kako ste dame ima li sta novo,ima li neka od vas problema sa alergijama kao ja ?

hehe
ako gledamo po poslednjoj meci, 22.decembar

nemam pojma jos nista, videcu kad odem kod lekara
:D tu smo tu smo :D
a gde ides ...jel u dz? ja sam tu na brdu
nisam htela da premestam karton ovde posto je gin. super, zadovoljna sam...zena genije :D

- - - - - - - - - -

39 godina, 30 kila vishka, i strah od umiranja na stolu za CR :sad2:... i naravno opet imam hormonski poremecaj, pred menopauzu i ostale uzhivancije plus
klizno (iliti nemoguce ) radno vreme :dash:

:(
mozda ipak uspete slucajno :)
nikad se ne zna :)

:D tu smo tu smo :D
a gde ides ...jel u dz? ja sam tu na brdu
nisam htela da premestam karton ovde posto je gin. super, zadovoljna sam...zena genije :D

- - - - - - - - - -

:(
mozda ipak uspete slucajno :)
nikad se ne zna :)

Aha, na Brdu, kod dr Voje (preporuka od nase Novke)
sutra bi trebalo da svratim da zakazem pregled, da pokupim upute

jel bese odmah treba ona antitela da vadim, cini mi se da to ide odma'

joj, sva sam smetena

ja sam kod Ivanovicke
sutra imam zakazano
pa ne znam za antitela...izvadi ih za svaki slucaj, pa ce ti endo posle reci jel da vadis stalno ili ne
mislim da ta antitela idu kad je los tsh...kad je dobar ona naestanu...ali lagacu te, nisam bas upucena u to
ko zna mozda sam ih i ja imala ranije buduci da je stalno tsh bio povisen a pametne doce nisu menjale terapiju jer se kao ja eto ok osecam...

ja sam kod Ivanovicke
sutra imam zakazano
pa ne znam za antitela...izvadi ih za svaki slucaj, pa ce ti endo posle reci jel da vadis stalno ili ne
mislim da ta antitela idu kad je los tsh...kad je dobar ona naestanu...ali lagacu te, nisam bas upucena u to
ko zna mozda sam ih i ja imala ranije buduci da je stalno tsh bio povisen a pametne doce nisu menjale terapiju jer se kao ja eto ok osecam...

ma ne ta antitela, ona druga
imam negativan RH faktor

Moja sveki je kod te Ivanovic, isto je hvali, al kod nje je extra guzva

tako sam odabrala ,sto pojma nemam,mada i zbog konstitucije dr kaze da ce jako malo da mi se rasire kukovi,islo bi to i prirodno ali sa malo vise muke,onda ja rekoh nek bude carski ,citam kako mucite muku sa hormonima,meni ubi gusenje zbog polena ,bukvalno se zatvaram sa pumpicama ali nista mi nije bolje,vise ne znam sta da radim,bas sam u tripu da ce da me strpaju u bolnicu ako nastavim ovako da se gusim

tako sam odabrala ,sto pojma nemam,mada i zbog konstitucije dr kaze da ce jako malo da mi se rasire kukovi,islo bi to i prirodno ali sa malo vise muke,onda ja rekoh nek bude carski ,citam kako mucite muku sa hormonima,meni ubi gusenje zbog polena ,bukvalno se zatvaram sa pumpicama ali nista mi nije bolje,vise ne znam sta da radim,bas sam u tripu da ce da me strpaju u bolnicu ako nastavim ovako da se gusim

hm.
pa dobro.
Samo da znas, i carski ti je muka, tako da ako ga biras zbog manje muke
zahebala si se u startu
No dobro, tvoje telo, tvoj izbor.

Znam da je oporavak tezi jer nije prirodno,ali znam kako boli rana posle operacije,sigurna sam da je izdrzljivije od porodjajnih bolova,ja sam igrom slucaja oko sebe imala sve neke slucajeve koje su se namucile prirodnim putem,medju njima je i moja prijateljica,kada je bila trudna isla je na vezbe i bila samo za prirodni porodjaj ,namucila se 48 sati se poradjala bez kapi vode i hrane,namucila se ,kada smo se videle prvo sto mi je rekla nikada vise prirodnim putem,ne mora da znaci da cu i ja tako,ali prosto navukla sam neki strah,jos dok sam studirala imali smo karantin na ginekologiji sedam dana,jao smucilo mi se ,bar je na mkene tako delovalo,svaka cast svakoj zeni koja hrabro ode da se porodi onako kako je odredjeno ja stvarno nemam hrabrosti :rumenko:

Znam da je oporavak tezi jer nije prirodno,ali znam kako boli rana posle operacije,sigurna sam da je izdrzljivije od porodjajnih bolova,ja sam igrom slucaja oko sebe imala sve neke slucajeve koje su se namucile prirodnim putem,medju njima je i moja prijateljica,kada je bila trudna isla je na vezbe i bila samo za prirodni porodjaj ,namucila se 48 sati se poradjala bez kapi vode i hrane,namucila se ,kada smo se videle prvo sto mi je rekla nikada vise prirodnim putem,ne mora da znaci da cu i ja tako,ali prosto navukla sam neki strah,jos dok sam studirala imali smo karantin na ginekologiji sedam dana,jao smucilo mi se ,bar je na mkene tako delovalo,svaka cast svakoj zeni koja hrabro ode da se porodi onako kako je odredjeno ja stvarno nemam hrabrosti :rumenko:
Ja ovo cenim. Kada neko lepo jasno i glasno obrazloži zašto ide na planski carski. I poštujem takvu odluku. A one fore, kao bolje je za bebu, i ostale priče mi ne drže vodu.

ja moram da priznam da sam celu trudnocu podsvenso trazila razloge za carski jer sam se prirodnog porodjaja plasila neverovatno, te uski kukovi, te prethodne operacije, te miomi itd
medjutim sve sam na kraju izgurala prirodno, doduse sa epiduralom, al bez carskog, jer nije bilo indikacija realnih i sada mi je drago zbog toga...

ali skroz razumeme taj strah, jbg, svako proceni sebe i svoje mogujnosti i donese najbolju odluku, tako dr drzim ti fige da i carski bude brz i lagan , kao ioporavak..

Back