Zaključila sam da je najbolje ne ići kod lekara uopšte

Od ponedeljka sam na bolovanju, tj. zvanično od danas ( ova tri dana neka mi pokrije godišnjim, ionako ga nisam ni tražila da iskoristim ) ali od ponedeljka ne radim. Pre toga sam svaku moju smenu od 8 sati savesno odradila, ma doope nisam spuštala na stolicu ni minut. I nitša mi nije falilo. Super sam se osećala i sve ok.
E, danas odem kod dr-a... i sad sam sva bljak i fuj. Dobar je on doca, možda i malo previše savestan.... Pregledao me je, grlić ok, čvrst, zatvoren, dovoljne dužine, a on svejedno spominje serklaž!

U blizanačkoj trudnoći se radi serklaž, pa eto, to im je neko pravilo. Ali, kaže, da probamo bez ( što da probamo, ako je sve u redu, kako kažete, što nebi moglo da prodje bez? Samo me je pogledao i ništa nije rekao, u fazonu - znam ja šta treba..

). E, ali mi je prepisao progesteron-depo injekcije na svaka 4 dana, i utrogestan od 200 mg tri puta dnevno. Radi preventive. I da leškarim, da odmaram...
Eto, odem na rutinsku kontrolu u trudnoći, i da otvorim bolovanje, a vratim se kući sa izbušenom guzom i kesom lekova. A pri tome mi ne fali ništa, ni objektivno, ni subjektivno, nego onako, profilaksa
Šta li bi rekao da zna da sam imala sex pre dve večeri?

Verovatno bi me odmah smestio na odeljenje, da budemo sigurni...