Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.690
da, maticne cel...
komsinici crko bio zamrzivac pa je sestri donela da stavi u svoj, dok ne srede

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, maticne cel...
???da, maticne cel...
da, maticne cel...
???
Матичне ћелије се држе на температури течног азота, испод -160 целзијуса.
???
Матичне ћелије се држе на температури течног азота, испод -160 целзијуса.
jelence, jel ti to nas zahebavas bre????
znači čitam tvoje postove i ne verujem očima šta pišeš...
tj ne verujem da TI veruješ u ono što napišeš.
- - - - - - - - - -
mora da sestra ima neki supersonični friz![]()
ne znam koja je tehnologija u pitanju, pitacu ovo leto ako uspem da odem
ali jeste tacno
Уствари мој отац је ветеринар и последњих десет година (1997.-2007.) пред пензију држао је приватну ветеринарску амбуланту.tehnicki, moze se to cuvat na gajbi
evo i kako...trebace, doduse, nabavit par...sitnica, al moze....
5. Technical preparations (I did not calculate the exact amount of money, which is needed for the adventure, but it’s around some thousands of dollars, and that could be cheaper than collecting the cells via a commercial way): Set up a sterile hood at your garage. You can make one out of a household air purifier, see Home Mycology Lab by Philip Ross, in Make magazine’s Backyard Biology issue, page 102. Rent or buy a normal light microscope (10x resolution will be enough), a centrifuge (1000rpm), and buy a liquid nitrogen refrigerator.
http://pimm.wordpress.com/2007/01/23/how-to-isolate-amniotic-stem-cells-from-the-placenta-at-home/
ps al ne moze s graskom, jbga
Уствари мој отац је ветеринар и последњих десет година (1997.-2007.) пред пензију држао је приватну ветеринарску амбуланту.
Имао је ону посуду с течним азотом(мсм да се то зове ваљда ђуеров суд?!?) у којој су биле дозне са спермом најквалитетнијих домаћих бикова за осемењавање приплодних крава и јуница.
Једном недељно долазила би цистерна с течним азотом, допунила тај (ђуеров) суд и адиос.
Баш би ту лепо легле матичне ћелије.
Још да се договорим с Линде гасом, а они су овде код мене у Бечеју.
Што би Дел бој рекао: Догодине у ово доба...
Zašto uopšte postoje banke matičnih ćelija, kada mogu da se čuvaju sa tikvicama i graškom?
Procitah slucajno, i ja sam isto tako mislila - posto su mi svasta napricali grozno za n.front.. (vecina toga je cak netacno, ili prenaduvano..) Rekla sam tamo ne idem nema sanse, a na kraju se porodim u frontu, i sve bilo ok..mislim, porodjaj i nije bio bas lagan, ali to veze nema sa konkretnim porodilistem.
Al eto. Tebi vragana sretno sta god odaberes, porodiliste ko porodiliste, manje vise je isto svuda..
Кад већ имам техничку подршку неко треба и да уговара те послове.ok, cale ti je veterinar...znamo, culi smo...
i super je to, za caleta, al sta ti imas od toga?![]()
Ja: Hocete doneti bebe u 03 na podoj?
Sestra: Ne. Ne donosimo nocu.
Ja: Zasto?
S: Da bi ste se odmorile i naspavale.
J: Ali necu spavati svakako jer se moram izmuzati, vidite kolike su mi grudi.
S: Pa vi izmuzite i ostavite tamo na stolu, pa cemo bebi dati u 3 vase mleko.
J: Dobro, ali nemojte da dodajete adaptirano !
S: Dobro ali gospodjo ne mogu ja bebu ostaviti gladnu celu noc.
Ja je pogledala bledo, pa pogledala u moje sise kao balone, "Zasto bi bila gladna pored ovoliko mleka?!"
Ladno bebama tutnu ad a mame se bore sa viskom mleka.
Silazimo na otpust, ja natempirala da dojim u kolima, i kazem E taman ce sad beba da se probudi da siki
na sta ce sestra(neka kojoj nisam stigla da podvucem da mojoj bebi ne daje ad, jer je jutros prvi put vidim):
Nece ne brinite, ja sam ju dobro nahranila
Ou maj gad
da, maticne cel...
A pretpostavljam da joj ih je izvadio komsija Mile mesar?
PS. Poznavaoce, daj da mi otvorimo banku, and this time next year... javimo im.se sa kariba...![]()