Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..prvu i drugu bebu smo smuckali u prvom ciklusu kad smo odluchili.. :)
..trecu smo ganjali od februara do juna, vec sam pochela da tripujem da su boginje koje je tata lezao sa decom ostavile trag.. :sad2:
..chetvrtu smo, "poucheni" trecom, krenuli da jurimo od oktobra, da bi je ujurili pochetkom godine, a ujurili smo je - u oktobru.. :lol:

..prvu i drugu bebu smo smuckali u prvom ciklusu kad smo odluchili.. :)
..trecu smo ganjali od februara do juna, vec sam pochela da tripujem da su boginje koje je tata lezao sa decom ostavile trag.. :sad2:
..chetvrtu smo, "poucheni" trecom, krenuli da jurimo od oktobra, da bi je ujurili pochetkom godine, a ujurili smo je - u oktobru.. :lol:

cetvoro, svaka vam cast :) znaci svaki sledeci put treba vise vremena, a sa koliko godina ako nije tajna si ostala trudna cetvrti put
ja se bas nesto tripujem oko godina, zbog porodjala i sta znam valjda je sve lakse kad si mladji

:think: sve je planirano sa tim da smo dali fore koliko treba, ipak ne znas kada ce se zakaciti, pogotovu u mojim godinama....prvo dete iz prve, imala sam 27 god, prosle godine nam se posrecilo u trecem ciklusu ali sam imala missed ab, ova beba je opet u trecem ciklusu nastala, u drugom sam imala biohemisjku trudnocu....kad cujem da neke mlade zene ne ostaju trudne i po 6 meseci pa i duze, osecam se privilegovano....a sto se tice godisnjeg doba meni ovo odgovara jer mi je dispanzer za zene na 10 min peske a bolnica na 10 min kolima....ne bih volela da na vrucinama od 40 nosam stomak, lakse je ipak zimi....

ja sam cula za gomilu koje su 'slucajno' zatrudnele iz prve :mrgreen:
pa kad kod nas vec drugi mesec nista nije bilo, upasila sam se
al' eto, znaci brzo smo i mi ako vec treba i 6 meseci nekom

pa to slucajno i nije tako lose ako postoji mogucnost da se beba zadrzi....iscekivanje zeljene trudnoce koja nikako da se desi je uzas bozji....mene je to izludjuvalo po malo i sva sreca da nije predugo trajalo...znak ovaj, znak onaj, iscekivanej da se uradi test, neizvesnost i nestrpljivost bas tesko padaju.....

aaah pa ja ispade ovde najgora iz cetvrtog puta, kako ce mi biti tek onda za drugo :think:
ja sam se uvek cudila onima sto kao slucajno ostanu trudne i skoro svi se tako sad i uzimaju, devojka ostane "slucajno" trudna i onda se vencaju kao da se ne bi vencali da se nije zadesila trudnoca
tako da sam ja pocela zezce da se tripujem kad se nista nije desavalo vec tri puta, racunam tri ciklusa, mada mm je bio u mnogo vecoj frci, ali kasnije nam je laknulo :)

cetvoro, svaka vam cast :) znaci svaki sledeci put treba vise vremena, a sa koliko godina ako nije tajna si ostala trudna cetvrti put
ja se bas nesto tripujem oko godina, zbog porodjala i sta znam valjda je sve lakse kad si mladji

..pa nije sve vishe vremena, samo trece nas je zevzechilo par meseci.. :)
..chetvrti put sam ostala u drugom stanju malo pred 35. rodjendan..

aaah pa ja ispade ovde najgora iz cetvrtog puta, kako ce mi biti tek onda za drugo :think:
ja sam se uvek cudila onima sto kao slucajno ostanu trudne i skoro svi se tako sad i uzimaju, devojka ostane "slucajno" trudna i onda se vencaju kao da se ne bi vencali da se nije zadesila trudnoca
tako da sam ja pocela zezce da se tripujem kad se nista nije desavalo vec tri puta, racunam tri ciklusa, mada mm je bio u mnogo vecoj frci, ali kasnije nam je laknulo :)

ono stvarno slucajno i nije tako cesto....uglavnom se par opusti i ne pazi bas redovno i ko zna koliko to traje pa se zakaci trudnoca....ne mozes to da uzmes za parametar....kod mladjih ni godinu dana nije za brinuti se, dok kod starijih zbog problema sa godinama posle 6 meseci aktivnog pokusavanja dr predlaze pracenje ovulacije....tako da nemas razloga za zabrinutost, uzivaj sada u trudnoci a i znaj da su zene koje su jednom rodile uglavnom plodnije od onih koje nisu....naravno, ako cekas kao ja 13 godina za drugo dete to se ne vazi :))))

november, koja je razlika izmedju klinaca? :)
hvala sto si banula, sad bih ispala jedina luda iako zaista imam opravdanje koje nije glupo :mrgreen:

..izmedju prvog i drugog 4 godine (bez mesec dana),
izmedju drugog i treceg devet i po godina :D
izmedju treceg i chetvrtog 15,5 meseci - planirali smo godinu i po razlike, bash zbog godina (mojih).. :)

(..mi u stvari imamo dva para dece, veliku decu i malu decu.. :lol: )

pa iskreno ja uvek i sumnjam u tu slucajnost, jednostavno ako nesto ne zelis ne verujem da bas moze tako da se desi, eto ja sam sa mojim mm bila 4 god i 9 meseci u vezi i nikad mi se nije desila "slucanost"
jer smo imali tad druge ambicije

znas, mnogi ne koriste kondome a ima muskaraca koji u sluzi koju luce imaju tragove sperme i dzabe im vadjenje pre svrsavanja....takodje zene uzimaju antibebi pilule i ostanu pored njih trudne....i kondom zna da zakaze ali sve je to dosta retko.....uglavnom se ne pazi dovoljno i posle se prica kao da je bilo slucajno...:D

..izmedju prvog i drugog 4 godine (bez mesec dana),
izmedju drugog i treceg devet i po godina :D
izmedju treceg i chetvrtog 15,5 meseci - planirali smo godinu i po razlike, bash zbog godina (mojih).. :)

(..mi u stvari imamo dva para dece, veliku decu i malu decu.. :lol: )

to je super, sad ovaj drugi par dece, tj velika deca mogu da ti pomognu sa mladjom decom hihihi
ako jos zivite svi zajedno, ne znam koliko imaju godina stariji :)

u pravu je neizreciva, obicno se radi o nepaznji pa onda kao iz prvog puta.. jes, kako da ne :mrgreen:
mislim, nekog potrefi odmah, ne znam

november, pa dobro je to, ja bas volim puno dece :D
samo sto mora proci par godina do drugog, a kasnije, ako bude zdravlja i para, i 5, sto da ne :)
ako ne budem u stanju da radjam toliko, usvojicemo.. :)

to je super, sad ovaj drugi par dece, tj velika deca mogu da ti pomognu sa mladjom decom hihihi
ako jos zivite svi zajedno, ne znam koliko imaju godina stariji :)

..josh smo svi zajedno, cerka je najstarija i ima 16 godina, sin 12,
ali velika deca pomazu na druge nachine, nabavka, kucni poslovi (dodushe i malishani pomazu u kucnim poslovima :aha:)
nisam pristalica da starija deca previshe petljaju oko mladje, (mozda zato shto sam ja najstarija od troje :mrgreen:)
samo koliko zele (igranje, chitanje, gnjavljenje) i kad je neophodno (prichuvaju ih retko i kratko)..
..naravno, mnogo znache i josh jedan (tj dva :) ) para ochiju u svakodnevici, za nadgledanje malishana, mada su veliki dosta van kuce (shkola, treninzi, izlasci..)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back