Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala vam drage moje.... ja sam 8 nedelja trudnoće i još uvek se nisam pomirila sa pomisli da sam stvarno trudna! nekako mi je sve to sci fi ahahahhahahahha
nekad uhvatim sebe kako gledam u one rezultate bete i slike sa ultrazvuka....šta reći.
bubice i ti si nekad pisala ne drugom forumu, ako se dobro sećam....
joj žene, ja ništa još ne znam o trudnoći, a ono pre sam apsolvirala ahahahahhahah ipak 5 vantelesnih uradi svoje....
tako da se spremite za udav od mene ahahahhahahahh
ljubim vas sve!

:worth::worth::worth: :heart::heart::heart: :super::super::super: pa jesam ja rekla da je kucna radinost zakon? hahahaaaahaaaa .... :zcepanje:

blago tebi..........:(moj dr milosevic ,bivsi,mi nije nikako vodio trudnocu,pa sam pre 10 dana presla kod dr tabsa i kasno mi je za podrsku lekara:( a para nemam da im dam a ne znam ni

koliko uzimaju ni gde bi se mogla raspitati,mozda bi nekako nakuckala sa rodbinom i prijateljima,ali koliko:sad2:?joj,znas kako mi je muka,ceo dan sam kao pokisla kokosaka:sad2:
to je ona dr tabs sa programa vantelesne?dunja ili kako vec...??joj gde nju nadje..:sad2:
znas kako...meni je moja dr odrzavala i prvu i drugu trudnocu i placala sam svaki pregled(imala sam 3 obicna vaginalna ultrzuka i onda od 12.nedelje pa do kraja ekspertni na svakih 5-6 nedelja)kao sto rekoh prvi put sam slucajno zaglavila na carski a drugi put je bilo planirano,nikad ni u jednom trenutku nije spomenula cenu carskog reza niti mi je na bilo koji nacin nagovestila nista u vezi love,ja sam je posle castila,i to je bila moja zelja jer je stvarno mnogo ucinila za mene..e sad...moja kuma nije bila zadovoljna tretmanom kod svog lekara i pred kraj 7.meseca ode kod vejnovica i dogovori sa njim carski rez,za njega znam da moze da sredi carski u bilo koje doba i bez ikakve komisije,samo se pojavis po dogovoru sa njim,svojim pacijentima ne naplacuje nista ali ga 90%njih caste ali "padobrancima" naplati intervenciju..

to je ona dr tabs sa programa vantelesne?dunja ili kako vec...??joj gde nju nadje..:sad2:
znas kako...meni je moja dr odrzavala i prvu i drugu trudnocu i placala sam svaki pregled(imala sam 3 obicna vaginalna ultrzuka i onda od 12.nedelje pa do kraja ekspertni na svakih 5-6 nedelja)kao sto rekoh prvi put sam slucajno zaglavila na carski a drugi put je bilo planirano,nikad ni u jednom trenutku nije spomenula cenu carskog reza niti mi je na bilo koji nacin nagovestila nista u vezi love,ja sam je posle castila,i to je bila moja zelja jer je stvarno mnogo ucinila za mene..e sad...moja kuma nije bila zadovoljna tretmanom kod svog lekara i pred kraj 7.meseca ode kod vejnovica i dogovori sa njim carski rez,za njega znam da moze da sredi carski u bilo koje doba i bez ikakve komisije,samo se pojavis po dogovoru sa njim,svojim pacijentima ne naplacuje nista ali ga 90%njih caste ali "padobrancima" naplati intervenciju..

ma nije taj tabs nego stari dr, arap,ide sad u penziju a inace ta doticna mi nije videla vanmatericnu trudnocu,nevidjena budala!!!ma znam za vejinovica,ne znam samo koliko naplacuje PADOBRANCIMA,inace,vejinovic drzi rekord u betaniji,carski rez je odradio za 7 minuta,to sam saznala od babice u skolici za trudnice............ali ti treba debeo novcanik za njega a i nacelnik je tog dela betanije

ma nije taj tabs nego stari dr, arap,ide sad u penziju a inace ta doticna mi nije videla vanmatericnu trudnocu,nevidjena budala!!!ma znam za vejinovica,ne znam samo koliko naplacuje PADOBRANCIMA,inace,vejinovic drzi rekord u betaniji,carski rez je odradio za 7 minuta,to sam saznala od babice u skolici za trudnice............ali ti treba debeo novcanik za njega a i nacelnik je tog dela betanije

Mozda bi trebalo da ga pitas. Otvoreno mu kazi svoju situaciju pa se mozete valjda nekako dogovoriti. Drzim ti fige da prodje sve kako treba :cmok2:

Ja tog dr ne poznajem, ali sigurno neka od cura tu zna njegov broj ili kako mozes da ga kontaktiras. Mogu samo da dodam da mi je dosta tih "veza i vezica" sto ti trebaju za obican CR, epidural itd. Ali sta mozemo, tako je kako je. Kako ostali tako i mi. Pa valjda ce se nekada u buducnosti najzad uvesti nekakav red :dash: mada...

Mozda bi trebalo da ga pitas. Otvoreno mu kazi svoju situaciju pa se mozete valjda nekako dogovoriti. Drzim ti fige da prodje sve kako treba :cmok2:

Ja tog dr ne poznajem, ali sigurno neka od cura tu zna njegov broj ili kako mozes da ga kontaktiras. Mogu samo da dodam da mi je dosta tih "veza i vezica" sto ti trebaju za obican CR, epidural itd. Ali sta mozemo, tako je kako je. Kako ostali tako i mi. Pa valjda ce se nekada u buducnosti najzad uvesti nekakav red :dash: mada...

ma ija moja ne verujem da ce ovde ikada ikakvog reda biti po tom pitanju..............sta mi bog da................cmok

hehe, vidim ovde neka poznata imena meni :heart::heart::heart:

Nikako da počnem i sa vama da se družim, ja sam sa foruma vantelesna oplodnja!
i i i i i ja sam sad trudnica :heart::heart: i to prirodno posle 5 neuspelih VTO....

vidim da ovde može dosta toga da se sazna korisnog i da se lepo družite, pa ću vam se pridružiti!

ljubim vas sve u velike stomake! :bye::bye:

Draga zsuki, pratila sam tvoju pricu na temi VTO i zelim da ti cestitam na trudnoci i da ti pozelim da ti sto lakse prodje. Tvoja prica je zaista za prepricavanje!

Evo cure nova sličica, da vidite kako sam 'porastao' :D :zaljubljena::zaljubljena:
a i da se reklamiram malo kod ovih devojaka ovde na forumu :D

Ivan.jpg

:heart::heart::heart:mamino

Poslednja izmena:
Yula, Jexy hvala vam na dobrocošlici....evo mene počela ambrozija da muči, da poludiš. Našla sam neki Nasya sprej na prirodnoj bazi, kažu mogu i trudnice....pa videćemo, nešto mi sumnjivo da će pomoći...do sad jedino oni sprejevi sa kortikosteroidima pomagali, a to se sad ne sme....
kaže moja mama peri kosu svaki dan, umivaj se, menjaj često posteljinu...blabla a meni kosa gusta i do dupeta....ko će to prati svaki dan ahahahahhahaha

šta vi radite sa alegrijom ako neka od vas ima???

Ahahahaha, sad se setih ponovo, ja imam alergijsku kijavicu na grinje, pa mi je jedna pametnica na poslu rekla, videvsi me da kijam, kako sam ja to "alergična na fetus"...
...nemam pametan savet za tebe, jer ja samo kijam ujutru pa mi ne smeta i nema potrebe da uzimam lekove...

e bubice, ja sam spustala dasku na najnize, pa sednem na dva jastuka da izjednacim visinu i raspalim po peglanju samo tako....
...jao a kako su lepe noge kad se porodis...ja sam strasno oticala i nisam mogla da ih se nagledam kad je sve proslo...

Ahahahaha, sad se setih ponovo, ja imam alergijsku kijavicu na grinje, pa mi je jedna pametnica na poslu rekla, videvsi me da kijam, kako sam ja to "alergična na fetus"...
...nemam pametan savet za tebe, jer ja samo kijam ujutru pa mi ne smeta i nema potrebe da uzimam lekove...

e bubice, ja sam spustala dasku na najnize, pa sednem na dva jastuka da izjednacim visinu i raspalim po peglanju samo tako....
...jao a kako su lepe noge kad se porodis...ja sam strasno oticala i nisam mogla da ih se nagledam kad je sve proslo...

vidiiiiiiiiiiis,odlicna ti ideja,poslusacu te,obavezno............:klap:

Yula, Jexy hvala vam na dobrocošlici....evo mene počela ambrozija da muči, da poludiš. Našla sam neki Nasya sprej na prirodnoj bazi, kažu mogu i trudnice....pa videćemo, nešto mi sumnjivo da će pomoći...do sad jedino oni sprejevi sa kortikosteroidima pomagali, a to se sad ne sme....
kaže moja mama peri kosu svaki dan, umivaj se, menjaj često posteljinu...blabla a meni kosa gusta i do dupeta....ko će to prati svaki dan ahahahahhahaha

šta vi radite sa alegrijom ako neka od vas ima???
Шишни се на боксерску..
Прво здравље за вас двоје а коса ће опет нарасти.

:heart::heart::heart: Med MEDENI!!! Ljubim ga u to medeno okce.

Jexy, jel ti siki beba, kako ste se snasli sa tim?

hvala lepo:)

e uspeli smo to sa klopom, Bogu hvala
u pocetku je bilo malo cupavo, ono kad grudi budu tvrde i otekle zbog mleka koje nadolazi, pa je malo sikio on, a malo ja posle izmlazam, koliko da popusti napetost, nikad nisam isla do kraja...
e onda sam pocela da mu dajem kad god zakmeci, pa je on vukao sve vise, pa je lepo sve to razradio i sad smo super, mleka ima, on lepo siki...
sinoc smo se kupali, pa je ruckao i zaspao oko pola devet a probudio se u pola tri
rekose mi da to znaci da lepo jede, jerbo bi se budio i plakao da je gladan
i stolica mu vise nije zelenkasta, vec onako lepo braon-zuta
opet, on meni deluje lepo, al videcu koliko napreduje i da li napreduje na kontroli, pa cu videti i da li su mi metode ispravne ili treba nesto da menjam...
jedino sto moram da koristim silikonske bradavice, od mojih 'leba nema
nema za sta da se uhvati da povuce:(

hehe, vidim ovde neka poznata imena meni :heart::heart::heart:

Nikako da počnem i sa vama da se družim, ja sam sa foruma vantelesna oplodnja!
i i i i i ja sam sad trudnica :heart::heart: i to prirodno posle 5 neuspelih VTO....

vidim da ovde može dosta toga da se sazna korisnog i da se lepo družite, pa ću vam se pridružiti!

ljubim vas sve u velike stomake! :bye::bye:

Ooooooo, evo moje lepotice napokon. Bas sam se pitala kad ces uskociti na forum! Dobrodosla draga moja! Ja iskacem jos malo! Cmok

ja sam danas bila na konsultacijama za carski u betaniji....oni su potpuni idijoti-to je sve sto mogu da kazem...........termin mi je po uz 14.9 ali beba zuri pa je 4.9 i zamislite sad,treba da dodjem na komisiju i ujedno i da ostanem u bolnici 9.9 !!!!znaci,samo da me skinu s dnevnog reda a ja sto indikacija za carski,koje doticna dr nije ni pogledala,nego je mene pitala i jos mi rece,nemojte misliti da cete ga tako lako dobiti:eek:
ocajna sam..............
znaci,imam 37 godina,vantelesno ostala trudna,usku karlicu,u vanmatericnoj operaciji mi je odstranjen desni jajovod prosle godine, prestravljena sam od porodjaja........sta jos trebam imati da bi mi bio odobren carski ?

Birice, meni je moj dr. rekao da je VTO indikacija za carski, cak i kad je sve u redu i mozes da se bez problema porodis prirodno, uvek se radi carski. Tako smo se nas dvoje lako dogovorili i u cetvrtak odoh ja na sec-sec! CMOK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back