Drage moje cestitaaammm!!!! Koliko bebica

Kistina, Kidnapovana, Nerviram se, Snezo, svima vam od srca cestitam!!! Hocemo sad da napustamo ovu temu i selimo se na savete ili se ovde savetujemo??
Ja sam se porodila 12.6. i rodila malu Mionu od 3.7kg i 55cm

Imala sam neverovatno divan porodjaj iako je bio indukovan

Dosla sam u bolnicu oko 7h, dok smo se registrovali (ovde je prvo plati pa klati, ko da cu da se porodim i odma bezim iz bolnice..), oko 7.30 do 8.30h su mi radili ctg, onda stavili tabletu za otvaranje i ostavili da cekam. Tu sam se setkala, gore dole niz stepenice, radila cucnjeve ne bih li ja to malo ubrzala i tako sve do 12h kada sam dobila drugu dozu antibiotika zbog streptokoke. Opet ctg i setnja i oko 2 pocnem vec da osecam da se mala spustila bas bas fino i bolove jace vec. U 15h su me pregeldali i bila sam otvorena jedva 3cm, tu je dosao cika za epidural, prikacili sve sto ide uz to (neka tecnost zbog opadanja pritiska, kateter) i ja sam skoro zaspala. Epidural je fino radio kad odjednom u 17h ja osecam bolove onako bas fino, nisu slabi..Reko opet ne radi epidural.. Posaljem muza da zove sestru i kazem joj da ja mislim da sam vec spremna medjutim ona sumnja jer sam jedva bila 3 cm otvorena, a nece cesto da me pregleda zbog streptokoke. Ja reko, aj ti bolje, meni se cini da treba da guram i naravno, skroz otvorena, bebe spremna

Zovu brzo docu da dodje da me porodi ali mi kaze ako zelim da guram da mogu malo. ja jednom gurnem al bih ipak da sacekam docu. I tako mi tu, muz, sestra tj babica i ja raskrecena cekamo kad muz govori evo je! Kako bre evo je, ja nista ne radim!! Pogledam kad ono stvarno, glava napolju!!! Sestra malo potpomaze i mala izadje napolj!!!! Ljudi, ona je sama izasla u 17.20h

Nemam nikakav trag da sam i bila trudna

Doca dosao, mi sve zavrsili

Eto, bas sam vam sve prepricala, nadam se da vas nisam udavila ali se secam kad sam bila trudna prvi put da sam zeljno cekala da mi neko detaljno preprica porodjaj (pogotovo lep

) pa mozda ima neka kao ja

Kuci smo, sikimo i pokusavamo da objasnimo starijoj seki da je stigla jos jedna vojcica u kucu al to vec malo teze ide..

Ljubim vas sve!!!