sanja d
Aktivan član
- Poruka
- 1.134
I treba svi da ti udovoljavaju, udovoljavaće ti tek kad se vratiš kući sa bebicom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, svi oni to misleMoj Aleksa će u novembru 4.Jako je nestrpliv i sinoć me pita 'mama kad će više taj april da ti bude najveći stomak i da odes u porodilište da rodiš bebu'.Misli dete da ću mu odmah kući doneti drugara za igru![]()

Hehehe, tu si. Biće četvrtak, videćeš!Dobar dan stomacici.
Bila sam jutros na CTG-u,pokazuje aktivnost,tako da dr kaze da bi porodjaj mogao i veceras da krene,Dobila sam uput za bolnicu i sad cekamo.Izgleda da cu ja da potrefim cetvrtak
![]()

Po poslednjoj menstruaciji 16.oktobar,madjutim po UZ za zvanican termin uzet 27.10,ali onda je na svakom sledecem UZ termin setao,jedno vreme je bio 25.10,a po UZ od pre dve nedelje termin je 23.10...Treba popamtiti sve te datume![]()
divnooooo!!! Biće četvrtak Ja sam se pre dva dana vratila iz bolnice, opet ista prica, braon, pa prokrvarila, pa me ostavili da lezim u bolnici i na kontrolu idem 26. Za sad se jos nista ne vidi, kazu ima trudnoca ali je jos rano da se vidi aktivnost. Sad samo lezim i ne smem nista da radim . I molim se Bogu da sve bude ok. Veliki pozdrav
Malo više pozitive, čekaš svoje bebče

divnooooo!!! Biće četvrtak
Biće i kod mene, ali sledeći, taman dan posle mog rodjendana
Koliko je težak bebac?

Dobro jutro
u pravu si november, i ja sam o tome razmišljala
ali čini mi se kao da on ima neku svoju sliku u glavi, već formiranu...
jedino što ja za sada pričam je da će beba biti jako mala, da ništa neće znati - da jede, sedi, hoda, priča, da ćemo morati sve da joj pomažemo i da će mnogo plakati
Ako da Bog i bude sve po planu; imaćemo još promena u kući osim bebe; i baš mislim da će njemu da se dopadne uloga veeeliikog brata

Biće sve ok... glavu gore, promeni nik i sličicu, za početakMalo više pozitive, čekaš svoje bebče
![]()
![]()

Ja sam se pre dva dana vratila iz bolnice, opet ista prica, braon, pa prokrvarila, pa me ostavili da lezim u bolnici i na kontrolu idem 26. Za sad se jos nista ne vidi, kazu ima trudnoca ali je jos rano da se vidi aktivnost. Sad samo lezim i ne smem nista da radim . I molim se Bogu da sve bude ok. Veliki pozdrav
Samo se ne nerviraj,misli pozitivno i tako ce i biti.U prvoj trudnoci mi je tako brljalo vise od mesec dana.Koristila sam progesteron,mirovala,teze od kasike nista.I Bogu hvala sve je bilo ok.I u ovoj trudnoci sam dva puta prokrvarila,a to tako braonkasto mi je bilo mozda desetak dana i evo sada smo ok.13 nedelja.
Koliko je stara tvoja trudnoca?
Potpisujem...
Nik i slicica su mi nekako...
Moras sada nesto veselije...![]()
![]()
Sad sam u sestoj nedelji. I ja koristim nesto na bazi progesterona i sad sam kao ok, samo sto ne mogu da ne skuvam nesto ali gledam da nista tesko ne bude.