Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juhuuuu, dobro jutroooo!
Ljubim vas sve. Vidim da je našem triu prilično odzvonilo, samo što nisu bebci izašli! :klap:
Moj beban je baš živahan, sad ga već ima po celom stomaku i počela sam spolja da osećam udaranja. A noću kako promenim položaj, tako malac počne da guzelja. Valjda se dete taman lepo namesti, a mama se onda premesti, pa se celu noć vijamo. :heart:

Dobro jutro :D
u pravu si november, i ja sam o tome razmišljala
ali čini mi se kao da on ima neku svoju sliku u glavi, već formiranu...
jedino što ja za sada pričam je da će beba biti jako mala, da ništa neće znati - da jede, sedi, hoda, priča, da ćemo morati sve da joj pomažemo i da će mnogo plakati :lol:

Ako da Bog i bude sve po planu; imaćemo još promena u kući osim bebe; i baš mislim da će njemu da se dopadne uloga veeeliikog brata

Ja sam se pre dva dana vratila iz bolnice, opet ista prica, braon, pa prokrvarila, pa me ostavili da lezim u bolnici i na kontrolu idem 26. Za sad se jos nista ne vidi, kazu ima trudnoca ali je jos rano da se vidi aktivnost. Sad samo lezim i ne smem nista da radim . I molim se Bogu da sve bude ok. Veliki pozdrav

Ja sam se pre dva dana vratila iz bolnice, opet ista prica, braon, pa prokrvarila, pa me ostavili da lezim u bolnici i na kontrolu idem 26. Za sad se jos nista ne vidi, kazu ima trudnoca ali je jos rano da se vidi aktivnost. Sad samo lezim i ne smem nista da radim . I molim se Bogu da sve bude ok. Veliki pozdrav

Biće sve ok... glavu gore, promeni nik i sličicu, za početak :) Malo više pozitive, čekaš svoje bebče :heart: :zag:

Dobro jutro :D
u pravu si november, i ja sam o tome razmišljala
ali čini mi se kao da on ima neku svoju sliku u glavi, već formiranu...
jedino što ja za sada pričam je da će beba biti jako mala, da ništa neće znati - da jede, sedi, hoda, priča, da ćemo morati sve da joj pomažemo i da će mnogo plakati :lol:

Ako da Bog i bude sve po planu; imaćemo još promena u kući osim bebe; i baš mislim da će njemu da se dopadne uloga veeeliikog brata

Meni je preslatko kad slušam priče o maloj dečici koja čekaju batu / seku i njihove predstave o tome... Ponekad tu može biti i problema usled ljubomore, ali oni se u velikoj meri mogu sprečiti ako se roditelji time pozabave! Super je što ukljulujete starije dete u brigu o bebi :)

Samo se ne nerviraj,misli pozitivno i tako ce i biti.U prvoj trudnoci mi je tako brljalo vise od mesec dana.Koristila sam progesteron,mirovala,teze od kasike nista.I Bogu hvala sve je bilo ok.I u ovoj trudnoci sam dva puta prokrvarila,a to tako braonkasto mi je bilo mozda desetak dana i evo sada smo ok.13 nedelja.
Koliko je stara tvoja trudnoca?

Samo se ne nerviraj,misli pozitivno i tako ce i biti.U prvoj trudnoci mi je tako brljalo vise od mesec dana.Koristila sam progesteron,mirovala,teze od kasike nista.I Bogu hvala sve je bilo ok.I u ovoj trudnoci sam dva puta prokrvarila,a to tako braonkasto mi je bilo mozda desetak dana i evo sada smo ok.13 nedelja.
Koliko je stara tvoja trudnoca?

Sad sam u sestoj nedelji. I ja koristim nesto na bazi progesterona i sad sam kao ok, samo sto ne mogu da ne skuvam nesto ali gledam da nista tesko ne bude.

Sad sam u sestoj nedelji. I ja koristim nesto na bazi progesterona i sad sam kao ok, samo sto ne mogu da ne skuvam nesto ali gledam da nista tesko ne bude.

Ma naravno nesto najosnovnije da,ali nista u smislu usisivaca,brisanja poda,pranja kose nad kadom.....sve sto zahteva savijanje i naprezanje stomaka.
Ja i da sam htela nisam mogla jer me je stomak opominjao.Duze od 10 min na nogama,vec pocinje da me boli.Jednog dana se kao iznervirala i nervira me haos u kuci,uhvatila usisivac, usisala ko macka repom i sva srecna sto sam kao nesto uradila.Kad odem do kupatila imam sta i da vidim,prokrvarila.To mi se desilo pre 2-3 nedelje.

Samo odmaraj i cuvaj se.Srecno:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back