gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
vise lekara mi je reklo da otvaranje i skracivanje grlica ne boli, to sto te bolelo il zigalo je nesto drugo, verovatno od pritiska dole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vise lekara mi je reklo da otvaranje i skracivanje grlica ne boli, to sto te bolelo il zigalo je nesto drugo, verovatno od pritiska dole
ne mogu da se zalim....samo jednom sam imala lupanje srca, ruke mi se jako malo tresu, nekad imam napad vrucine...ali, sve me boli od lezanja...sad smo 30+0, deluje mi da sam smirila materice....pijem 6*1, verapamil 3*1, bensedin 2*1 2 mg, utrogestan od 100 2*1, amoksicilin 500 3*1, vaginalete polyginax, tothemu, elevit i magnezijum....ja sam lezeca apoteka![]()
uradila mi je detaljan uz posle rucnog pregleda i rekla da je sve ok, matericno usce je ocuvano, beba je dobro....ctg nije ni spominjala, ja sam i dosla sa tim da sam imala boluckanje kod grlica za vreme kontrakcija koje su ucestale na 4 za 1 sat....sve u svemu, moje je da budem disciplinovana a ostalo kako mora biti...
ne mogu da se zalim....samo jednom sam imala lupanje srca, ruke mi se jako malo tresu, nekad imam napad vrucine...ali, sve me boli od lezanja...sad smo 30+0, deluje mi da sam smirila materice....pijem 6*1, verapamil 3*1, bensedin 2*1 2 mg, utrogestan od 100 2*1, amoksicilin 500 3*1, vaginalete polyginax, tothemu, elevit i magnezijum....ja sam lezeca apoteka![]()
..partusisten ide u paketu sa verapamilom i bensedinom..
Ti se super drzis i fizicki i psihicki.
Svaka cast kako upevas brzo da racionalizujes situaciju, ne samo sad, generalno.
Realno, meni bi trebalo 2-3 dana izolacije, plakanja da se izborim sa strahom, tugom zbog bebe i samosazaljenjem, pa da dodjem na taj nivo razmisljanja.A i posle bih imala povremene napade emocija.
Lezi, cuvaj se, bice sve OK!![]()
A što piješ bensedin? Ja imam te napade vrućine povremeno, a lupanje srca gotovo svaki dan, ubi mi volju za životom...![]()
Neizreciva, ako ti je lakse ja jos pored svega sto si nabrojala pijem i eutirox, glukofage i svaki dan primam po jednu inekciju fraksiparina. Sa tvoje liste jedino ne pijem antibiotik, polyginax i tothemu, ja se jos provlacim sa tableticama feruma. Ma izdrzacemo nekako samo da izguramo do kraja i dobijemo svoje bebice
![]()
Joj ja sam primala fraksiparin...
Sto ti primas?
Eh kad se setim koliko sam i ja lekova pila... nego srecom veseli covek sve brzo zaboravi.
Jel dajes sama sebi?
drage moje, imam pitanje za vas, razbolela sam se, grlo me boli i grebe, odma sam isla kod dr, ona kaze nije nista ne trebaju mi nikakvi lekovi a evo ja pocela i temp da dobijam, za sad nije strasno, samo se nadam da nece jos rasti. Da li moze to nesto da steti razvoju bebca?