Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako ih ja do sada nisam oterala... :mrgreen:
nego tara, ima ja tebe da udavim pitanjima jer si samo malo starija od mene :)
jel te probode onako ostro nekada stomak dole
mene danas u sred maxija
al prodje odma
jel to od tog sirenja?
msm, pijem utrogestan, malo danas i sekret mi je tamniji, onako kao jako svetlo braonkast
pa cu opet danas u krevet preventivno
cim zavrsim rucak
inace ce dragi usi da mi izvuce

pa da, probode, onako kao pms bol
i to traje kratko
nekada osecam blagi bol ali duze, ali to je bas bas blago, tacno osetis da se nesto desava tamo, tako da ne brini : )
lezi i odmaraj sto vise

meni su rekli da ti miomi rastu sa fizickom aktivnoscu pa sam se smorila, a htela sam da nastavim jogu, ali za trudnice, bas sam se radovala tome, moracu da se posavetujem sa dr o tome
e, i da znas da nema vise slobdonih termina za onaj besplata 4d, za moju desetu nedelju, tako da zovi sto pre i zakazi, mozda za tvoj period imaju!

pa da, probode, onako kao pms bol
i to traje kratko
nekada osecam blagi bol ali duze, ali to je bas bas blago, tacno osetis da se nesto desava tamo, tako da ne brini : )
lezi i odmaraj sto vise

meni su rekli da ti miomi rastu sa fizickom aktivnoscu pa sam se smorila, a htela sam da nastavim jogu, ali za trudnice, bas sam se radovala tome, moracu da se posavetujem sa dr o tome
e, i da znas da nema vise slobdonih termina za onaj besplata 4d, za moju desetu nedelju, tako da zovi sto pre i zakazi, mozda za tvoj period imaju!

aha
e dobro si mi rekla da ih zovem

Da li vi znate, da kada bih ja mm pomenula bebu (bez obzira što je to u domenu naučne fantastike, jer imamo sina od 19 godina), on bi momentalno otišao i obesio se. :( Mi treće dete, kada je bilo vreme za to, jednostavno nismo rodili zbog njega. Njegov mentalni sklop je takav da kako se približavao 40 -oj, tako je tema o bebi kod njega izazivala suicidne ideje. I rekao je, ne jednom, nego sto puta: da je znao kako izgleda odgajati dete, oženio bi se sa 20 i do 30 bi imao petoro dece. Ovako, zakasnio je u startu. Prvo mu se rodilo kada je imao 30.

I znam ja da ništa ne fali, i da i stariji od 30 imaju prvo dete, ali on prosto nije iz te priče.

e, da se prijavim na temu, sutra ulazimo u osmu nedelju, bili kod dr-a drugi put pre nekoliko dana, srce se cuje, lupa bas bas : )
za sada je sve ok i kako treba, problem mogu da budu miomi koji se nalaze na prednjem i zadnjem zidu materice, ali ih dr prati vec duze vreme i ne rastu, tako da se iskreno nadam da nece smetati ni u toku trudnoce, videcemo

i tako : )

....wwaaaaaaauuuuuuuu....e pa nije me skoro nesto lepse iznenadilo i obradovalo, neka vam je sa srecom da sve lepo dovedete do kraja i da lepo rastete:heart:

Da li vi znate, da kada bih ja mm pomenula bebu (bez obzira što je to u domenu naučne fantastike, jer imamo sina od 19 godina), on bi momentalno otišao i obesio se. :( Mi treće dete, kada je bilo vreme za to, jednostavno nismo rodili zbog njega. Njegov mentalni sklop je takav da kako se približavao 40 -oj, tako je tema o bebi kod njega izazivala suicidne ideje. I rekao je, ne jednom, nego sto puta: da je znao kako izgleda odgajati dete, oženio bi se sa 20 i do 30 bi imao petoro dece. Ovako, zakasnio je u startu. Prvo mu se rodilo kada je imao 30.

I znam ja da ništa ne fali, i da i stariji od 30 imaju prvo dete, ali on prosto nije iz te priče.

...ipak mislim da vi se vremenom navikao, posebno sto su momci vec veliki i ne trebate im vise....starija cera ima drugaricu koja je dobila sestru u 19oj godini, evo je malena vec
treci razred, i glavna je maza u kuci, obozavana, mazena, pazena, radost za sve...a kad je trebala da se rodi, za malo su izbegli kolektivno samoubistvo do kojih granica su bili
protiv da se uopste rodi....:)

e, hvala vam svima izistinski : )
domacice, pravi si kolega bre : )
pile, kako sam krenula da proucavam teme "macke i beba" - izdacu prirucnik, tako da ne brini, jolanda ce imati adekvatnu pripremu : ))

beatrice, javljaj sta je, ja ne mogu da docekam da saznam pol ....

Pitanjce za Boki i Taru , imate li jos neke simptome sem toga ....ja nemam bas nikakave , nije mi muka , nemam probadanja, ovako izgleda kao idealna trudnoca za pozeleti ...sve se mislim da i nece biti nista od ovoga ...sutra idem na prvi ultrazvuk da vidim da li se uopste smestio u matericu , za srce je jos rano ...

Poslednja izmena:
ma nemam ni ja nista jos, verovatno je rano
samo eto sto me stomak povremeno probode, grudi kao i u pms-u, niti su mi narasle sad za dva broja, niti me bole ne znam ni ja kako, sve normalno
jedino sto sam ja stalno gladna
inace nikada skoro nisam jela nista pre podne, sad cim oci otvorim mislim na hranu

pitanjce, ja skoro nista osim umora i mogu da zaspim bukvalno kad hoces, samo se izvrnem i spavam, a u mom slucaju nije od umora : )
mucnine su bas bas blage, poslednjih dana ih ni nemam, samo onako nagon za povracanjem na mirise i nemam apetit, pa jedem malo na silu
i grudi ne smem da dodirnem, bas bas bole

pa to ko godine se tegle dani
:))))
ja imam osecaj da mi se javi nekada ta blaga mucnina ali kao da je od gladi
i kad krenem da jedem, brzio se zasitim, ne mogu kolicinski puno da pojedem jer mi stoji u grlu sve
ali zatoo posle sat-dva, opet sam gladna
i tako :)
a za grudi pojma nemam valjda su iste, jer ne nosim brus pa ne znam kako da uporedim
a nisu mi sad tu nesto ni cvrste preterano, sta ja znam

ja sam primetila isto taj umor, stalno bih spavala
i stalno mi se piski, od toga ludim
evo malopre sam bila i sad bih opet mogla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back